Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem GTA online

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu gdy gram na gta online to gdy wyjade z garażu i pojade kawałek to odrazu wywala wszystkich a potem że połączenie przestało działać. (wiem że to tylko mnie wyrzuca). Podczas napadów lub misji mam to samo.

Grałem z kolegą we 2 na zamkniętym i też po jakimś czasie wywaliło. Akurat gadałem z nim na skype i pokazywało że mam słabe połączenie cały czas. Zajrzałem do menadżera i wyłączyłem antywirusa. 

Pomogło ale po 10 min znów to samo. Odinstalowałem go i internet chodzi przez jakiś czas dobrze a potem znów mnie wywala. 

Normalnie gram w cs go i nie widzę żeby ping mi się unosił czy coś. A i długo też musze czekać żeby wbić na gta online (czasami muszę z fabularnego). Takie coś mam tylko jak gram w gta.

Czy ktoś wie jak mogę to naprawić?

Sprzętowo to spełniam rekomendowane wymagania i gram na wysokich (80 fps, 30 w akcji).

Internet podłączony mam do kompa przez router ale próbowałem też bezpośrednio połączyć i nadal to samo. Żadne urządzenia nie są podłączone do routera oprócz mojego kompa.

Dodam że mam win 8.1 i podczas gry sprawdzałem procesy i proces "Host usługi system lokalny..." bardzo zużywa mi procesor ale nwm jak go wyłączyć. Czytałem na internecie że ktoś miał podobną sytuację i odinstalował sterowniki Lan i mu pomogło a miał słabe połączenie internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...