Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG Craft

reefli12312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4284185.png

4284198.png

Sloty: 10000

Typ: KLASYCZNY Survival / Frakcje

PVP: ON

IP: ggcraft.maxc.pl / 188.165.19.211:26716

Stronka : http://itemshop.pl/449406.html

Wersja servera : od 1.8.0 do 1.8.+

Premium: Nie

Potwory: Tak

Whitelist: Nie

4284203.png

Reefli

POSZUKUJEMY ADMINISTRACJI

16+, Skype, Zna komedy

4284205.png

Server oparty na starym typie survival / frakcje z pluginami JOBS - prace, FRACTIONS - frakcje, ESSENTIALS - SERV, PEX- SERV, LWC- zabespieczanie skrzyned itd, OREBFUSCATOR - anty xray, AUTHME - konta, COMBATLOG - anty logowanie podczas walki.

Opublikowano

po 1, jezeli vip wchodzi w tryb walki FLY automatycznie sie wyłacza. Po 2 to nie jest wymaganie aby kupic dodatkowe itemy, poprostu wspomaga gre i server. Po 3 to jest server oparty na starym survival / frakcje czyli kwadrat, czerwony dywan co do spawnu. Dzieki i nastepnym razem sie zastanów zanim skrytykujesz server. I do tego wszystkiego, piszesz ze server dla hajsu. Jak by był server dla hajsu oparł bym to na angielski server bo z tego więcej zysku jest, oni przelewają pieniądze jako dotacje a w Polsce się to bardzo rzadko składa. Załozylem ten server bo brakowalo mi takiego czegos jak kiedys, szybka frakcja, skype walki itd a ludzi jak ty #cebule wchodza bez non premki i płacza bo server ma usługi kupienia extra itemow w grze :) pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm... hejty na pierwszy żuk oka :P możliwa jest opcja że właściciel dopiero zaczyna....

Polećmy może mu coś a nie hejtujecie jak no nwm <_<

Opublikowano

Dzięki za wsparcie, dawno nie grałem w minecrafta chciałem zrobić coś dla graczy zęby miło spędzali czas na tym servie dlatego zrobiłem to tyle slotów żeby wystarczyło dla każdego bo kiedyś nie miałem takiej możliwości, lecz mineciarz ruszył a ja dalej stoję gdzie jestem i nie znam się za bardzo na nowych pluginach dlatego postanowiłem ze zrobię to jak na starych czasach gdzie było fajnie razem budować zamki z gildia i kopać a nie na otherdropie zapierdalać 3 godziny na bocie kopać 1 kamień i po tym enchant i walka. Poza tym ten pan to zrobić aby zapromowac swój server roleplay gdzie na nie dokończonej stronie widać guzik do paypal na "darowiznę" :)

a po c***a wgl mi server mc gdzie ludzie beda grali se zadarmo, zrobie server na angielskie i bd sobie z tego zarabial

DO ZAMKNIECIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...