Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 PL Co nowego w najnowszej aktualizacji

hacker2611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, no priv...

Jedyna nowość, która mi się spodobała to magazyn i przyciemniane przedmioty, których nie możemy schować do depozytu.

Ale jak zobaczyłem ten poziom przy potworach, który wygląda jak niepotrzebna "nowość" wstawiona na siłę na jakimś privie i jeszcze ten poziom w nawiasach przy teleportacji to, to nie.. wystarczyło. :D

No ale wiadomo, jakoś trzeba się rozwijać. Teraz czekam na 120 poziom i offline shopy.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie, no priv...

Jedyna nowość, która mi się spodobała to magazyn i przyciemniane przedmioty, których nie możemy schować do depozytu.

Ale jak zobaczyłem ten poziom przy potworach, który wygląda jak niepotrzebna "nowość" wstawiona na siłę na jakimś privie i jeszcze ten poziom w nawiasach przy teleportacji to, to nie.. wystarczyło. :D

No ale wiadomo, jakoś trzeba się rozwijać. Teraz czekam na 120 poziom i offline shopy.

Osobiście czekam aż na deva dadzą rozpakowany nowy update z clienta globalnego, tylko po to żeby wziąć te przyciemnianie przedmiotów których nie można sprzedać/dać do magazynu oraz ten pantent na zaznaczanie dodanych ksiąg do wymiany. Jak sam próbowałem takie bajerki robić, to potem były schowane aż do resetu clienta. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...