Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxymalny lvl co robić dalej

Ɖasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie otóż mam do was pytanie o nie dawna od nowego roku gram w Diablo III z dodatkiem ROS mam czarodzieja barbarzyńce na max lv i co dalej co moge z tymi postaciami robić moge jeszcze je rozwijać do PVP słyszałem o czymś takim jak paragony możeci mi wytłumaczyć na czym to polegają te paragony np oglądam film osoby która gra w diablo III i bije po setki tysiace jak nie milion dmg co zrobić słyszałem o jeszcze że można dropić itemki w "szczelinach Nefalemów" mam nadzieje że mi wytłumczycie pokolei jak można grać po ukończeniu kariery Diablo.

Ps. Chciał bym dodać że ta gra osobiście bardzo mnie wciągneła i ciesze sie że zakupiłem ją

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Po wbiciu 70 poziomu zaczyna się typowo hack and slash. Czyli latasz, zabijasz moby i udoskonalasz swoją postać, żeby robiła co raz większy damage. Od 70 poziomu zazwyczaj robi się najpierw misje w trybie przygodowym, żeby mięc klucze do szczelin ja zawsze zbierałem sobie ze 100 takich kluczy i później farmienie riftów czyli robisz 100 szczelin nefalemów, później robisz głebokie szczeliny klucze do głebokie szczeliny możesz zdobyć w szczelinach nefalemów. Na udręce 6 masz 100% szansy, że Ci wypadnie klucz do głebokiej szczeliny. Myślę, że wyjaśniłem wszystko.

@Edit

aaaa, zapomniałem paragony to poziomy po zdobyciu 70 lvl'a.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...