Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam pytanie gram to już znaczy grałem w cs.Kilka dni nieobecności miałem i brat wtedy grał w cs tylko pod innym nickiem i się zdenerwował i odpalił wh dostał bana a ja wracam sobie do domu chce wejść i pomimo zainstalowaniu nowego innego cs to mam bana na steam id a mam ns.Wie ktoś czy po resecie serwera znikie ten ban ,bo na serwie co jakiś czas są resety ,bo to cod mod i ludzie maksymalne lvle mają.Zależy mi bardzo na tym serwie i nie chce go stracić ,bo od dawna tam gram.

Mam pytanie jeszcze jedno czy po formacie systemu zmienia się steam id?

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Wpisz w konsoli to commentator xo03335162.

I masz już unbana :D.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Ludzie z tym CT-Shieldem, i razo changerem nie widać mi niektórych modeli w cs np drabiny ,barierek.Wie ktoś co z tym zrobić reinstal był robiony i jak to dodam to dalej nie ma modeli.

Opublikowano

Jak to nie ty cheatowałeś, to polecam na forum u nich napisać. Napewno unbana dostaniesz :)

Co ty człowieku wypisujesz? Jeżeli nie jesteś obeznany co do CS'A To proszę nie wypowiadaj się. 

Nic nie pomoże że napisze ,,Grał mój brat, nie ja" bo oni będą mieli to za przeproszeniem w dupie.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...