Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie Konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zostałem zbanowany za to ,że kumpel dal mi kile bo sie event konczył i mam kill strike 70. 3 osoba w rankingu ma kill strike 113 i nie ma bana wiec troche jestem obozony. Mialem grade gold kilka permow itp ale mniejsza o to. Chciałem spytać czy jest jakaś szansa na odbanowanie i co miałbym w tym kierunku zrobić.

PS pistałem na forum nexona i do supportu na stronie i bez odpowiedzi troche osob pisalo tylko zeby mnie odbanowano.

bez yt.

Opublikowano

co to kill strike

ile osob ubijesz zanim padniesz. kumpel mi pomagal ten event na pistol only robic dal mi kile i sie nabilo xD i teraz mam problemy

bez yt.

Opublikowano

Niee , jak banują to na amen ;d , nie ubłagasz ich xD mi już zbanowali z 20 coś kont ale trzeba dalej grać ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Dawanie killi jest niestety zakazane :(

Gdybyś miał video, i zgłosił to twój kumpel też by miał bana :unsure:

Choć nie namawiam do tego

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Mój kumpel miał kill strike czterdzieści coś... Miał złotą belę z czwórką,,, Nigdy nie miał żadnych hacków ani modów, a za to że grał z nobami i nabił tego strika (grając normalnie) dostał bana .

Opublikowano

dobra ja polecam zamknąć temat bo autor otrzymał odpowiedź i robi się spam

Opublikowano

Szansa jest ze odbanuja konto ale bedziesz mial postac od nowa :/ mi jedno odbanowali, na forum napisalem dalem filmik i bylo OK. Tylko stracilem csm5 :(

03091112_Veteran_Leon.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...