Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Czy ta strona nie jest oszustwem?

mario2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, znalazłem pewną stronke gdzie za 11zł możemy dostać losową gierke na steam www.ruletkagier.pl

Korzystał ktoś z tego? mam zamiar wlasnie zaniedlugo to sprawdzic i chciałbym sprawdzic czy ktos wlasnie z tego korzystal?

Jakbyco to dam znac co wylosowalem, ale to dopiero wieczorem, jak doladuje sobie konto

Opublikowano

Uważaj, żebyś nie dostał darmowej gry z givewayów

Opublikowano

Tam jest Far Cry 4 i Dead Bits - dobra gra i gra słabsza którą niedawno rozdawali.

Ten Far Cry 4 może być tylko dla popularności wprowadzony, pewnie jest tylko na stronce wpisany a nie losuje go.

Opublikowano

Widać że strona na wysokim poziomie nawet nie zabezpieczone przed XSS :D Bynajmniej w opiniach! 

No gdybyś nie napisał że wygrałeś  Crysisa 2 to pewnie nawet bym nie pomyślał że to może działać :D Mam nadzieje że prawdę napisałeś :>

Cześć...

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam to Crysis 2 był za 1 euro na humblu wraz z innymi grami.

Opublikowano

Tak, crysis był w humble, poza tym był też dawany za free bodajże rok temu.

Już lepiej niż na g2a w random steam games (za 4 zł) losować, tam masz zapewnione że nie otrzymasz free gry

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Tak, crysis był w humble, poza tym był też dawany za free bodajże rok temu.

Już lepiej niż na g2a w random steam games (za 4 zł) losować, tam masz zapewnione że nie otrzymasz free gry

ale za pół darmo to już dostaniesz :)

@topic

Nie łódź się nawet, że się na tym jakoś wzbogacisz. :)

Metoda już dość stara i znana (szczególnie na Allegro). Głównie losuje gry ze starych bundli, w których kupiono np. 5 gier za 1$, a teraz sprzedają jedną taką grę za mniej więcej wartość całego bundla (czyli tego 1$).

Ale jeżeli nie kupowałeś wcześniej bundli jakichś to może się nawet opłacać. Starzy wyjadacze i łapacze okazji nie mają czego tam szukać :p

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Czy ta strona działa, nie wiem, jednak ja korzystałam ze strony 'Losowe Granie' (ostatnio skyen na youtube to pokazał), i ona akurat działała, mogą trafiać się jakieś znane tytuły, ale to rzadko, ja mam gry za 5, 5 i 10 euro więc się zwróciło. ;)

Opublikowano

Nie polecam kupować z tej strony, bo mój kolega kupił i dostał zwykły crap z bundla.

Szansa, że dostaniesz coś wartego więcej niż zapłacisz jest minimalna.

Może 1 osobie dadzą lepszy klucz dla reklamy i tyle xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...