Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DivineWorld.eu - Reaktywacja

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daaamn ten głos *,*

#NoHomo!

Dobry film ;] Stary dobry Divine powraca <3

: 33

Dzieki :) Dokladnie ! Gralem na tym serwerze duuzo czasu i juz nie moge sie doczekac nastepnego piatku :D

8999514546913221016689.png

Opublikowano

­Dobry serwer powraca.

A głos wspaniały.

Zgłoś się do MPCNews, proszę.

Dokladnie :3

Dzieki <3

Niestety nie bardzo wiem oco chodzi z tym MPCNwes :D

Stary kochany divineworld wraca :3

kiedy start? Napewno zagoszczę !

Wraca wraca ! I to bardzo dobrze miejmy nadzieje ze duzo ludu zagra :3 Start w piatek (2015-06-19)

Ktos cos dopisze jeszcze do temaciku ? :ninja:

Opublikowano

mam nadzieje ze ulepki z itemshopu znikna :x

tak znikną zostały one dodane tylko na czas bety 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

mam nadzieje ze ulepki z itemshopu znikna :x

Wszystko bedzie git :)

Na pewno zagoszczę :D

A lektor wspaniały i obiektywny ;)

Zapraszam ! Im nas wiecej tym lepiej :3 Dziekuje dziekuje :3 Chociaz lektorem sie nazwac nie moge xD

tak znikną zostały one dodane tylko na czas bety 

Oto nasz Head Admin serwera sie udzielil w temacie haha :D

Opublikowano

Serwery nie podoba mi sie 1 ze stoi na source 2 ze nawalone nowosci myslalem ze to bd stary stary ale to kur@00 stary drivin a teraz to nie drivin nie poznaje nie wbije elo .

Opublikowano

Serwery nie podoba mi sie 1 ze stoi na source 2 ze nawalone nowosci myslalem ze to bd stary stary ale to kur@00 stary drivin a teraz to nie drivin nie poznaje nie wbije elo .

@Pawelek1148

Sluchaj jest to bardzo dobry serwer i wcale nie ma tam wielu zmian I bardzo dobrze ze stoi na source... Poza tym nie ma nawalonych nowosci nie wiem gdzie ty nowosci widzisz wszystkie bronie zbroje bizuterie sa takie same... Jak najbardziej moge polecic nawet taki sam exp jest :3 Zrobisz jak bedziesz chcial ale serwer jest godny polecenia.

Oczywiscie dzieki za wlasna opinie :)

Opublikowano

wiesz może jak z dungeonami?+oni od 0 robili pliki,czy mieli już divineworld od kogoś kupione/lub dostali? ;p 

pliki zostały kupione ale sa w fazie odbugowywania bedzie identyczny serwer tylko na source ;) (+ nie bedzie eq maru)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Specjalnie dla ciebie zrobię zbugowanego Divka bez żadnych nowości, bez source żeby ludzie siedzieli z kickhackiem itp.

­

Opublikowano

wiesz może jak z dungeonami?+oni od 0 robili pliki,czy mieli już divineworld od kogoś kupione/lub dostali? ;p 

Pliki sa kupione :D

pliki zostały kupione ale sa w fazie odbugowywania bedzie identyczny serwer tylko na source ;) (+ nie bedzie eq maru)

:D

Chciałbym oglądać tylko takie prezentacje jak ta! Zaebista :D  Czekam na start Divine z niecierpliwością!

Mrr < 3333

No panowie mam nadzieje ze wbije na stary dobry DivineWorld ;) zawitam na starcie 

Zapraszamyy :)

Specjalnie dla ciebie zrobię zbugowanego Divka bez żadnych nowości, bez source żeby ludzie siedzieli z kickhackiem itp.

­

Oj Lajk tutaj :D Dokladnie ludziom nie dogodzisz ;D

Opublikowano

Filmik dobry, fajne intro, głos jak lektor  <3

Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr

Koles to jest 15 latek używa symulatora.

Jak zwykle za dużo bełkoczesz w tych filmikach. Powodzenia. 

Opublikowano

Koles to jest 15 latek używa symulatora.

Jak zwykle za dużo bełkoczesz w tych filmikach. Powodzenia. 

@Pekuei

Czlowieku czy ty jestes normalny ? Co ktos ma nizszy glos to znaczy ze symulator ? Zycia czlowieku nie znasz?

serwer był bardzo fajny i miejmy nadzieje,że z nowa administracją będzie tylko lepiej :)

Niestety troche bugow miejmy nadzieje ze to naprawiac beda :)

Opublikowano

hahahahha życia nie znasz?- Mistrz. 

Nie kłam chłopaczku, nie kłam ;p

No czlowieku zachowujesz sie jakbys takiego glosu nigdy nie slyszal ?  Chlopczyku to ty tam mow do siebie nie bedziesz mi wmawial ze to nie moj glos nie moja wina ze ty tam piszczysz :) Nie mam zamiaru z toba dyskutowac SIEMA :rolleyes: Kolejne niepotrzebne posty beda zglaszane poniewaz to nie jest temat od tego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...