Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę dalej pobierać WOT czy muszę od nowa?

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam do was pytanko, ponieważ zamierzam pobrać WOTA a mam dosyć słaby internet i czy launcher WOT'a działa tak jak STEAM czy uTorrent to znaczy czy gdy zatrzymam pobieranie wyłączę komputer a potem go włączę to czy dalej będę mógł pobierać??

Bo jeśli nie to będę musiał sobie odmówić tej gry ponieważ u mnie pobieranie jej to dobre kilka o ile nie kilkanaście godzin.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Siemka.

Mam do was pytanko, ponieważ zamierzam pobrać WOTA a mam dosyć słaby internet i czy launcher WOT'a działa tak jak STEAM czy uTorrent to znaczy czy gdy zatrzymam pobieranie wyłączę komputer a potem go włączę to czy dalej będę mógł pobierać??

Bo jeśli nie to będę musiał sobie odmówić tej gry ponieważ u mnie pobieranie jej to dobre kilka o ile nie kilkanaście godzin.

Mój kolega również ma słaby internet, zatrzymywał i było wszystko okej. Jednak ja Ci tego na 100% zagwarantować nie mogę. Dla testu możesz ściągnąć np. 100 mb, zatrzymać, wyłączyć komp i zobaczyć.

graphic.png

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi.

Nysharrr. chyba faktycznie tak zrobię.

Pozdrawiam,

qbAFfcA.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...