Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak tam był już ban łejw czy dopiero nadchodzi? Ktoś przeżył? Ja w ostatnim czasie sporo bociłem nowe konto po banie za l# , ale póki co nic ,może tym razem konto przeżyje :) a jak u was?    

Opublikowano

­Pomimo tego, że BoL ssie to postanowiłem się na niego przenieść tylko z tego powodu iż L# jest płatny i są to trochę wygórowane ceny jak dla mnie. Do dzisiaj gram na koncie, które wyexpiłem na BoLu ok 3 miesiące temu itp i żadnego Bana nie mam :)

Opublikowano

Nie ma żadnej fali zerowcu, idź sobie na tym swoim #l graj i czekaj na kolejnego bana.

Djud ale bez wyzwisk proszę bo ja cię nie obrażam Zgłoszony flamewar.

A ban wave jest  albo będzie wystarczy mi info z forum bola i  reddita ,a polskie strony o lolu tylko to potwierdziły.

Opublikowano

wszystkim się posypały bany :) w ciągu 2 godzin już 9 stron zapisanych jest kto dostał bana. więc jest tego na prawdę sporo.

Pomogłem ? Like ! :)

Opublikowano

Djud ale bez wyzwisk proszę bo ja cię nie obrażam Zgłoszony flamewar.

A ban wave jest  albo będzie wystarczy mi info z forum bola i  reddita ,a polskie strony o lolu tylko to potwierdziły.

gówno prawda, od 2 miesięcy gram cały czas na bolu + ustawiam iarama, więc można powiedzieć że jestem w grze 24/7 i jak narazie bana nie ma, na ligszarpie grałem miesiąc i poleciał ban wiec.. dodatkowo konta kumpli których wybijałem na bolu też nie dostały bana wiec..

98873932203514685593.png

Opublikowano

a ja np dostałem na koncie w którym grałem rankedy :) mam 3 inne gdzie tylko normale i żadnego bana nie ma :D i to konta na których iaram chodził także 24/7

Pomogłem ? Like ! :)

Opublikowano

Juz zostali zbanowani wszyscy czy dalej banuja? bo moje konto narazie nic nie ma :D

Opublikowano

Great question!

As someone who has seen plenty of bots in games, I feel your pain. This ban wave will not include bots, but we'll be doing ban waves for them soon. I can't say exactly when, but this is more "as soon as possible" rather than "soon". As much as we strive to stop cheaters, we're just as passionate about giving bots the boot.

BTW: Massban dopiero ledwo się zaczyna.

Myślę, że do końca miesiąca będzie już tu mega-thread z QQ screenami typu:

this account has been suspended until 2231.
Opublikowano

j**** bana za boty, ja konta na aramach expie a nie na botach. Zresztą nawet po wbiciu 30 lvla przez 2 miesiące 24/7 mam odpalonego arama.

98873932203514685593.png

Opublikowano

j**** bana za boty, ja konta na aramach expie a nie na botach. Zresztą nawet po wbiciu 30 lvla przez 2 miesiące 24/7 mam odpalonego arama.

soon™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...