Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest za to ban dla elity?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bana raczej nie wyłapie. Raczej dostałby za abuser kick. Po za tym z tego co mi wiadomo elita może ustalać zasady w grze, już nie ma wymogu co do nazw pokoii. (tak mi pisali)

Opublikowano

Bana raczej nie wyłapie. Raczej dostałby za abuser kick. Po za tym z tego co mi wiadomo elita może ustalać zasady w grze, już nie ma wymogu co do nazw pokoii. (tak mi pisali)

wywalił mnie za 2 minuty po tym jak to napisałem tylko nie mam screena :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Jeśli napisałby to elitek, no to dostałby albo 15 dniowego bana, albo perma. #Sebaxxx20 owszem może ustalać zasady, ale niedotyczące samej konstrukcji gry.. np. takie coś jak no rush, no camp, ktl4 na quaru podchodzi pod pwr lvl bądź unfair play, ponieważ nie możesz zabronić graczowi czegoś co jest mechanizmem gry. To tak jakbyś napisał no running, k***a jak za takie coś bana by nie można było dostać??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie dostał by bana nawet jak by cie wywalał dzień dnia^^ Przeczytaj sobie co pisze pod elitem nwm co wy tam wypisujecie ale ja tylko tego się trzymam co pisze pod elitem grałem kupe czasu kickajac ludzi z tym licznikiem ile to ja mialem dostać banów a ile raportów szło a bana nie ma do dziś po to jest elite zeby kickał, a możesz sobie wywalic 30 dziennie nawet w ciagu 5 meczy i nie dostaniesz bana. Nwm co wy macie za zasady polecam fejsa i rozmowe z jakims GA , może coś do was dotrze z tymi kickami, jezeli wam sie nie podoba ze was kickaja to zakladajcie swoje pokoje.

Opublikowano

Nie dostał by bana nawet jak by cie wywalał dzień dnia^^ Przeczytaj sobie co pisze pod elitem nwm co wy tam wypisujecie ale ja tylko tego się trzymam co pisze pod elitem grałem kupe czasu kickajac ludzi z tym licznikiem ile to ja mialem dostać banów a ile raportów szło a bana nie ma do dziś po to jest elite zeby kickał, a możesz sobie wywalic 30 dziennie nawet w ciagu 5 meczy i nie dostaniesz bana. Nwm co wy macie za zasady polecam fejsa i rozmowe z jakims GA , może coś do was dotrze z tymi kickami, jezeli wam sie nie podoba ze was kickaja to zakladajcie swoje pokoje.

hahsuashuhsaushu​ashaushaushauhsu​ahsaus

dobry troll

umówmy się jutro na mecz, kickniesz randoma napiszesz 'kicked for camping f5' ja walne screena i zreportuje. Za 3 dni spróbujesz się zalogować, pasuje? Chętnie wręczę Ci darmowego perma, i potwierdzę jak bardzo się mylisz. Ogólnie Bo brak bana jest jedynie za 1 pojedynczy zwykły kick, a w zależności czego dotyczy i innych okoliczności, nawet jeden może równać się perm banikowi.

dopiero kilka dni temu jakis MG sobie płakał że wywalał mając nazwę pokoju a dostał perma :P

http://forum.nex​oneu.com/showthr​ead.php?1485646-​R-i-p-ca

to prove elite abuse you must prove that the kicks gave the elite an unfair advantage.

1. show he kicked all the high ranks,

2. kicked all the best players,

3. kicked all who killed him.

4. or show he had an illegal rule like camp=kick, rush= kick, plant = kick, kill me = kick, kick for fun, etc etc

Za samą nazwę pokoju 'Maj+ +Clan' łapiesz bana mądralo, a ty pierdolisz coś o wyjebywaniu 30 osób na 5 gier :P za takie coś to masz już perm gwaranta

PS: Miałem to wysłać 17 lipca, ale były burze i net poszedł w *** :)

Opublikowano

^^ a to się uniosłaś i nie masz racji bo jakoś perma nie mam do dziś ^^ i nigdy nie pisze za co kick oczywiście za turety i gaz lecą z miejsca kicki pilnuje by nie wywalić 30 graczy dziennie gram tak 2 lata i gdzie ten perm??^^ Hah pzd^^ jeszcze 1 gram dla przyjemnosci i satysfakcji nie po to by raportować ludzi za głupoty masz tak grać to wogle nie graj^^ pewnie cie cisną wszedzie ale cóż zawsze jakaś ku,,, sie trafi^^

Opublikowano

Nic mi nie cisną, a często straszą - takiego fer gracza jak ja - banem za hacki czy cuś..

powtarzam, możemy spotkać się jutro w grze, zagram w Twoim pokoju... jakoś nie wierze że 2 lata bez bana grasz kickają masowo ludzi, no chyba że grasz na delcie której już nie ma bądź Recruit servie gdzie nie wiedzą nawet ocb w tej grze.

Też gram dla przyjemności i satysfakcji, dlatego reportujemy takie osoby jak Ty które wywalają graczy 'for fun' jak to jeden ostatnio dostał perma za to, czy po prostu dlatego że grać nie umiesz i musisz wyrzucać. Założe się że tak jest, żeby nawet na zwykłym serwie Ci tak nie szło by wywalać 30 osób dziennie to naprawdę trzeba być straszną pizdą :)

Opublikowano

Gram na normalnych pokojach;) teraz na europie lub globalu. gram 2 lata i nie przekraczam 30kicków dziennie i jest wszystko ok^^ Powtarzam po to jest elit żeby kickać po to są gracze żeby blokować i nie ma kicka^^ Proste, jak kickam i jest 9.1 to za co ma być ban za poparcie graczy hehe. a co do pizdy to może ty nią jesteś;) ja kd 2.0 utrzymuje bez problemu nawet po przerwie. i dajmy gram ze 40 meczy to ilu kickne 1 na 2 mecze^^ hehe wez ty sie ogarnij. bo sama pewnie siedzisz i kickasz dzień dnia hu... wie ilu, bez elita nie ma gry all tobie to powie jest tylko mordęga bo nabijesz staty 10.0 i cie kickaja nie szło expić bo na 10 meczy z 8 mnie kickali, to teraz wiesz jak grałem do elita i jak się wku,, a jak bym nie umiał grać i bym miał z 1.0 to by mnie nie kickali tyle na ten temat elo.

Opublikowano

Ja jak używam reset to nie mogę nigdzie wbić, bo też mam wykokszone kd. A tak nawiasem to sam przy użyciu 5k nx na całym koncie, czyli w sumie full-gp zanim jeszcze był boot camp, 2.28 kdr... i gram na vip'ie nie gobalach gdzie co room pełno free killi. Nikogo nie kickam tak długo jak nie ma na to pokoju - dziś nawet na snipach gościa z auto snipą zostawiłem bo zapomniałem o nazwie pokoju, lobby kick'a też nie dostał bo używał bo mu było wolno.

Jak sie gra na globalu to wiadomo że 95% pokoi to kick za samo wbicie czasami, bo tak jak wspomniałem są tam same free kille. Dla nich ktoś kto potrafi zabić w 1-2 sekundy to po prostu hacker z aimem i wgl :P Nie musisz mieć skilla żeby cię kickali, znając życie pewnie wyciągasz duale po rundach jak kickać nie mogą bo takie polaczki są.. a jakbyś grał na VIPie to pewnie byś tylko turrety rozkładał jeśli już ich nie rozkładasz, i to tyle z twojego kd... free kille na globalu sie na turreta nabijają...

Ja tu tylko w sumie próbuję Ci cały czas powiedzieć że łamiesz zasady i wprowadzasz innych w błąd, a że rozmowa zeszła o przepychanki kto ma jakie kd to już nie moja wina.

Opublikowano

Gram na normalnych pokojach;) teraz na europie lub globalu. gram 2 lata i nie przekraczam 30kicków dziennie i jest wszystko ok^^ Powtarzam po to jest elit żeby kickać po to są gracze żeby blokować i nie ma kicka^^ Proste, jak kickam i jest 9.1 to za co ma być ban za poparcie graczy hehe. a co do pizdy to może ty nią jesteś ;) ja kd 2.0 utrzymuje bez problemu nawet po przerwie. i dajmy gram ze 40 meczy to ilu kickne 1 na 2 mecze^^ hehe wez ty sie ogarnij. bo sama pewnie siedzisz i kickasz dzień dnia hu... wie ilu, bez elita nie ma gry all tobie to powie jest tylko mordęga bo nabijesz staty 10.0 i cie kickaja nie szło expić bo na 10 meczy z 8 mnie kickali, to teraz wiesz jak grałem do elita i jak się wku,, a jak bym nie umiał grać i bym miał z 1.0 to by mnie nie kickali tyle na ten temat elo.

śmiem twierdzić ze jesteś z Departament 51,albo z  DethNoteAll bo tylko tam siedzi polska dzieciarnia,i wyrzuca z rooma za free,na tych nobów poluje i tylko czekam jak mnie wyrzucą za darmo,2 już dostało bana :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Bana za wywalanie graczy są  rzadko,do tego jeśli jest to 1 report na daną osobę to nie ma takiej opcji.

śmiem twierdzić ze jesteś z Departament 51,albo z  DethNoteAll bo tylko tam siedzi polska dzieciarnia,i wyrzuca z rooma za free,na tych nobów poluje i tylko czekam jak mnie wyrzucą za darmo,2 już dostało bana :P

98% graczy grających eli pro z Polskich klanów wywala graczy za nic.

Opublikowano

Bana za wywalanie graczy są  rzadko,do tego jeśli jest to 1 report na daną osobę to nie ma takiej opcji.

98% graczy grających eli pro z Polskich klanów wywala graczy za nic.

że co o_O

się dziwić że 99% wywala jak każdy nawet na tym forum myśli że nic im się nie stanie jak powypierdalają ludzi

tak, 1 report na daną osobę daje Ci bana jeśli zostanie to zreportowane tak jak należy

Opublikowano

Nie mam klanu a kilka miechów temu graliśmy razem jak pamiętasz i była niezła zabawa potem już ze mna nie grałeś bo pow że za dużo bom leci hehe i jakoś nie pow że nie pasuje Tobie ze mna gra itd i że kogoś kickam za nic,  bo nigdy nie kickam za nic bo jak gram np cały dzień i kickne 20 osób z turetem czy gazem na respie i jest 10 0 dla elita i nigdy nie dostałem bloka za kicka i jakoś bana też nie i widać że nie łame zasad bo dawno bym nie grał tyle na temat, a co do postów wyżej nie rozkładam turetów kickam turety i gaz to wszystko;) nie jestem koxem żeby grać na vipie bo gram praktycznie zimą i lubie się pobawić na vipie pewnie bym z respu nie wstał;P bo są tacy co bez combata wyszczać się nie mogą;P  tak jak na all grach nolifów jest full. Ale fakt w tym że jak czasem się wczuje i mam mega ochote nabić kili to idzie pogrom;) dziś trafiłem broń którą oczekiwałem od dawna przedłuże i ustroje sie na ful wypas a powrót dopiero za jakieś 4miechy. Nie ma problemu jak wruce możemy się ustawć na wspulną gre i zobaczyć kto jak gra i jak gra ale fakt faktem wszyscy maja swoje ulubione mapy jeżeli ktoś pujdzie na ta którą nie lubi bd glebe zaliczał;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...