Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto 30 lvl

Miszor2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jak kupie na allegro konto z 30 od firmy unranked powiedzmy 30k ip to moga mi ukrasc albo zbanowac ?

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Zależy, ale raczej nie. Lepiej kupić z jakiejś zaufanej strony zajmującej się tym, lub samemu takie konto stworzyć przy pomocy bota ;)

­

Opublikowano

Konta kupione zawsze mają szanse na odzyskanie/bana. W tym przypadku jest 90% na bana, bo są to konta expione na botach. 

Opublikowano

Tego typu kontami zajmuję się już przez długi czas, więc odpowiem na Twoje pytania korzystając z doświadczenia.

Zdecydowana większość banów na takich konta pojawia się albo zaraz po założeniu konta, albo jeszcze podczas expienia, albo niedługo po zakończeniu expienia.
Najlepszym sposobem na upewnienie się jest po prostu próba czasu. Jeżeli konto nie dostało bana powiedzmy przez miesiąc to nie dostanie bana w późniejszym czasie (przynajmniej nie z powodu "takiego" rodzaju expienia).

Sprzedawca teoretycznie może odzyskać konto pisząc do supportu i podając wszystkie niezbędne dane, o ile je posiada, jednak umówmy się (a raczej po prostu tak jest ...) - któremu "masowemu" sprzedawcy zależałoby na dręczeniu się z supportem, żeby odzyskać konto z wydanym już IP, rozegranymi grami itd., szczególnie, że takie osoby mają dostęp do dziesiątek czy też setek takich kont. No chyba że mowa o sprzedawcach pojedynczych kont ... to już inna bajka. 

Opublikowano

Dostaniesz na pewno szybciej bana niż cb okradną, ponieważ musieli by to zgłosić do riotu czyli sami siebie by podje&ali co nie ma w ogóle sensu. Ogólnie to nie polecam kupować Ci tych kont. 

xD 

Opublikowano

Bany za takie konta idą falami, chyba, że robi to ktoś znany (ad. afera Disa), nie opłaca się ich kupować bo pieniądze stracisz prędzej czy później.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ja konto w turcji mam wybotowane od juz dlugieeeego czasu wiec jesli nie chcesz sie bawic w kupowanie od randomow czy expienie samemu to polecam kupic wybotowane, nic sie nie powinno stac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Teraz można na spokojnie kupować konta, najlepiej od kolegów jak widać dużo graczy przenosi się na counter strike global offensive i każdy odchodzi o lola więc można wszystko pięknie kupować od zaufanej osoby bądź gościem z allegro 99.99 % zaufania 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...