Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anti-cheater ban wave incoming.

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja tam mam nadzieję, że nie będzie żadnych obejść. Strasznie spadł poziom przez haxy niestety.

I6uiDut.jpg

Opublikowano

A ja tam mam nadzieję, że nie będzie żadnych obejść. Strasznie spadł poziom przez haxy niestety.

nadzieja jest matka glupicj, jakbys nie zauwazyl w kazdej grze gdzie jest jakis antycheat sa obejscia wiec :P

Opublikowano

nadzieja jest matka glupicj, jakbys nie zauwazyl w kazdej grze gdzie jest jakis antycheat sa obejscia wiec :P

To się z czasem zmieni :)

Riot nie będzie się z wami pizgał przez całe życie i w końcu zrobią takie zabezpieczenia że już L# bole srole i inne tam cheaty pójdą w piach bo ich stać na takie zabezpieczenia kwestia czasu :)

Gadałem o tym z supportem dokładnie tak samo mi powiedzial kwestia czasu zanim wszystkich wyłapią .

Opublikowano

Riot nie będzie się z wami pizgał przez całe życie i w końcu zrobią takie zabezpieczenia że już L# bole srole i inne tam cheaty pójdą w piach bo ich stać na takie zabezpieczenia kwestia czasu :)

Gadałem o tym z supportem dokładnie tak samo mi powiedzial kwestia czasu zanim wszystkich wyłapią .

Chcialbym zeby tak bylo ale prawda jest inna.

Lol jest grą stworzoną przez czlowieka i zawsze znajdzie sie czlowiek madrzejszy od tego ktory ja zrobil i obejdzie wszystkie zabezpieczenia. Taka jest rzeczywistosc.

Znajdują sie osoby które są w stanie wlamac sie na strony rządowe wiec napewno znajdzie sie ktos dla kogo znalezienie obejscia do zabezpieczen lola bedzie pryszczem

rYD9JSA.png

Opublikowano

Chcialbym zeby tak bylo ale prawda jest inna.

Lol jest grą stworzoną przez czlowieka i zawsze znajdzie sie czlowiek madrzejszy od tego ktory ja zrobil i obejdzie wszystkie zabezpieczenia. Taka jest rzeczywistosc.

Znajdują sie osoby które są w stanie wlamac sie na strony rządowe wiec napewno znajdzie sie ktos dla kogo znalezienie obejscia do zabezpieczen lola bedzie pryszczem

Wystarczy że zapłacą komuś kto się naprawdę zna na zabiezpieczeniach i tamte hacki upadną uwierz mi oni mają już tyle hajsu

Opublikowano

Wystarczy że zapłacą komuś kto się naprawdę zna na zabiezpieczeniach i tamte hacki upadną uwierz mi oni mają już tyle hajsu

Hajs nie gra roli. Kazdy zamek da sie otworzyc i kazde zabezpieczenie da sie obejsc. Nie trzeba wielkiej wiedzy zeby to zrozumiec wystarczy logika.

@edit, nie mowie ze nie da sie zwalczyc cheatowania, da sie, ale robiac nie zabezpieczenia tylko przywiazujac wieksza wage do banowania cheaterow.

Jeden prosty sposob, dodac opcje reportowania za skrypty i skrupulatnie sprawdzac te reporty, kazdy cheater dostalby bana i po sprawie. Po kilku falach ludzie baliby sie grac na cheatach.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Hajs nie gra roli. Kazdy zamek da sie otworzyc i kazde zabezpieczenie da sie obejsc. Nie trzeba wielkiej wiedzy zeby to zrozumiec wystarczy logika.

@edit, nie mowie ze nie da sie zwalczyc cheatowania, da sie, ale robiac nie zabezpieczenia tylko przywiazujac wieksza wage do banowania cheaterow.

Jeden prosty sposob, dodac opcje reportowania za skrypty i skrupulatnie sprawdzac te reporty, kazdy cheater dostalby bana i po sprawie. Po kilku falach ludzie baliby sie grac na cheatach.

Jedno pytanie mnie krempuje i nie znam odpowiedzi może głupie pytanie ale tak zapytam z ciekawości , czy riot może złapać bądź zadzwonić na policję na kogoś kto psuje im grę ? 

Czy nie ?

Opublikowano

Jedno pytanie mnie krempuje i nie znam odpowiedzi może głupie pytanie ale tak zapytam z ciekawości , czy riot może złapać bądź zadzwonić na policję na kogoś kto psuje im grę ? 

Czy nie ?

Tak, moze. Moj kolega Nidzgor mial sprawe w sadzie za snajpienie Disa, otrzymal perm bana w lolu oraz mial sprawe sadowa, skonczylo sie na 2000 zl grzywny, ale moglo byc gorzej.. 

Opublikowano

Hmm skoro tak to dlaczego tego nie zrobią skoro ( chyba jeżeli się nie myle ) honda omija te antycheaty może mu grozić kara w sądzie tak ?

Opublikowano

Tak, moze. Moj kolega Nidzgor mial sprawe w sadzie za snajpienie Disa, otrzymal perm bana w lolu oraz mial sprawe sadowa, skonczylo sie na 2000 zl grzywny, ale moglo byc gorzej.. 

hahahahahahahahah rakłem xD

-helo milicja bo mnie w grze komputerowej snajpjom i nie mogem wygrac

-dobsze panie dis juz sie za to bierzem bo oczywiscie w policji nie mamy innych rzeczy do roboty tylko sledzctwo w grze komputerowej

Opublikowano

hahahahahahahahah rakłem xD

-helo milicja bo mnie w grze komputerowej snajpjom i nie mogem wygrac

-dobsze panie dis juz sie za to bierzem bo oczywiscie w policji nie mamy innych rzeczy do roboty tylko sledzctwo w grze komputerowej

Jesteś dziwny , przecież atakuja serwery riot a w tym przypadku niszczą gre a skoro riot games jest bardzo popularną firmą mogą sprawę w sądzie załatwić bez problemowo poczytaj sobie w internetach 

Opublikowano

Czy nie ?

Pewnie, ale zalezy o jaką szkode chodzi.

Np uzywanie ich logo, "championow" badz nazw jest lamaniem praw autorskich.

DDosowanie jest atakiem oraz dzialaniem na szkode firmy.

Takze jak najbardziej.

Jednak za cheatowanie raaczej nie.

Moga zablokowac dostep do ich uslug, czyt. wlepic perma ale w sadzie nic by nie wskorali, a nawet jesli to jest to gra warta swieczki

Wyobraz sobie ze ogromna firma w ktorej obracają sie miliony jak nie miliardy, chcialby sie sadzic z jakims 14 latkiem.

Raz ze sie to nie oplaca, dwa straciliby renome.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ehehehe supporcik Ci pewnie wkleił ich standardową formułkę lub odpisał Ci automat kappa skrypty ftw, zawsze będzie obejście
Opublikowano

Nic się nie zmieni, ponieważ jest to na rękę Riotowi. Banują osoby, które kupują RP i te zakładają nowe konta, na których również kupują RP, aby mieć te same skiny. I tak w kółko. Zamiast raz na zawsze zrobić jakiś porządny anytcheat, który zablokowałby cheaty, oni wolą raz na pół roku banować kilkanaście tysięcy osób.

­

Opublikowano

A następne ważne pytanie , dlaczego nie banują na ip komputera ? + internetu ???

@1361622928-U485574.pngMesharsky IP łatwo zmienić a internetu (host) to pierwszym lepszym vpn zmienisz, w dodatku taka osoba może zrobić nowe konto i kupować rp na xp boosty = $$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...