Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś dzwonił do mnie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli numer cię męczy zgłoś to do komendy Policji lub do operatora sieci.

A tutaj masz parę portali:

1. Portal, na którym sprawdzisz kto dzwonił

kto-dzwonil.pl

2. Portal, na którym sprawdzisz skąd ktoś dzwonił

zxc

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Osobiście nie korzystałem, poszperaj w googlach.

Wpisz najlepiej frazę:

"Sprawdzacz numerów"

"Poszukiwacz numerów"

"Indetyfikator numerów"

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Do mnie jak dzwoni nieznany numer to wpisuje go w google i tam wyskakuja Ci strony na ktorych ten numer moze byc zapisany jako spam

Opublikowano

A może ktoś się po prostu pomylił z numerem i przez przypadek do Ciebie dzwonił myśląc, że dzwoni pod właściwy numer?

Zamiast odebrać, wysłuchać co ten ktoś ma Ci do powiedzenia to Ty się nie odzywasz i rozłączasz? xD

Serio trzeba Ci pogratulować Twojego poziomu intelektualnego. Dać małpie telefon... xD

Opublikowano

A może ktoś się po prostu pomylił z numerem i przez przypadek do Ciebie dzwonił myśląc, że dzwoni pod właściwy numer?

Zamiast odebrać, wysłuchać co ten ktoś ma Ci do powiedzenia to Ty się nie odzywasz i rozłączasz? xD

Serio trzeba Ci pogratulować Twojego poziomu intelektualnego. Dać małpie telefon... xD

Bodajze w T-Mobile i w chyba Heyah dzwoni do Ciebie jakis numer i odbierajac telefon od tego numeru - automatycznie zalacza Ci usluge "granie na czekanie"

Opublikowano

Bodajze w T-Mobile i w chyba Heyah dzwoni do Ciebie jakis numer i odbierajac telefon od tego numeru - automatycznie zalacza Ci usluge "granie na czekanie"

Nigdy o tym nie słyszałam, poza tym zauważ fakt, że głos w telefonie dzwonił w sprawie auta. xD

Też miałam podobną sytuację, że ktoś wydzwaniał, a jak w końcu odebrałam okazało się, że ubezpieczyciel pomylił numery.

Jakoś nie srałam po majtkach i nie sprawdzałam skąd dzwoni.

Opublikowano

­Dzwonił w sprawie auta, a jeśli nie wystawiałeś żadnego takiego ogłoszenia, to widocznie pomylił numery. Nie wiem jaki sens jest sprawdzania, kim ta osoba dzwoniąca jest, a żadne strony typu "zlokalizuj numer" nie działają.

Opublikowano

to byłem ja, nie zgłaszaj na bagiety plis

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...