Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie?

MrRasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam do was takie pytanie.. Czy jest jakiś sposób na zarabianie w internecie? Chodzi mi o to aby to nie był fake, i nie czekało się miesiąc na wypłate na PayPal..

xxx

Opublikowano

Kupienie shella i uploadowanie plików, wymaga zaangażowania i wkładu.

Opublikowano

Kupienie shella i uploadowanie plików, wymaga zaangażowania i wkładu.

Mógłbyś powiedzieć o tym coś więcej?

Opublikowano

bez wiedzy i umiejetnosci nie zarobisz w internecie żadnej kasy, chyba, ze grosze za jakaś w c**j mozolną prace, jak ci ktos gada o ppa, ze zarobisz w miesiac 1000zl czy inne bajki to od razu mozesz go zignorowac bo to tylko kolejna osoba, ktora chce miec z ciebie zysk.

Z warkoczykami czy bez, po co mam wybierać, najlepiej wziąć obie.

Opublikowano

Jest pełno komercyjnych skryptów darmowych (nulledów nie będę proponować).

Jakiś hosting/ social z płatnościami. Jeżeli masz jakąś wiedzę możesz próbować z webmasteringiem... Średnia opcja, bo firm jest sporo, a łatwiej znaleźć oaze na pustyni niż zlecenie. ^_^

Opublikowano

Przy ewhoringu można podobno bardzo fajne sumy wyciągać (często widziałem na innym forum ludzi chwalących się po $300 USD dziennie, a nawet więcej) :P

Opublikowano

Przy ewhoringu można podobno bardzo fajne sumy wyciągać (często widziałem na innym forum ludzi chwalących się po $300 USD dziennie, a nawet więcej) :P

Jest to bardzo nieuczciwe Szanowny Panie Macieju.

@topic

Polecam leaked e-booki z hackforums.

Opublikowano

@MeHovsky powiedz jakie

Opublikowano

praktykujesz?

Opublikowano

Ja nie, ale @MeHovsky praktykuje. Jeśli masz pytania to pisz do niego!

polecam @MeHovsky wie jak zaspokoic  arabskich klientow na skejpie

Opublikowano

bez wiedzy i umiejetnosci nie zarobisz w internecie żadnej kasy, chyba, ze grosze za jakaś w c**j mozolną prace, jak ci ktos gada o ppa, ze zarobisz w miesiac 1000zl czy inne bajki to od razu mozesz go zignorowac bo to tylko kolejna osoba, ktora chce miec z ciebie zysk.

Sry typie ale ja na skracaniu linów w niecały miesiąc zarobiłem 350$ wystarczy dobry patent ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...