Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Essentials 1.8.x.

BlackEskel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z Essentialsem na wersji 1.8.x otóż chodzi mi o to, że gdy kasuje z " format: '[{DISPLAYNAME}] {MESSAGE}' " te nawiasy <, > i na serwerze wpisuje /essentials reload to gdy napisze coś na czacie te nawiasy nadal są, ale przecież je usuwałem i zapisywałem zmianę (nawet robiłem reload serwera). Może ktoś mi wytłumaczyć czemu tak jest? Szczerze mówiąc to pierwszy raz mam z tym problem i dodam też to, że Essentialsa na 1.8.x pobierałem właśnie stąd https://hub.spigotmc.org/jenkins/job/Spigot-Essentials/

Opublikowano

Essentials chat masz ? osobny dodatek

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Właśnie to zrobiłem, tylko nie rozumiem tego, czemu jak wcześniej korzystałem z samego Essentials.jar to wszystko było cacy i nie miałem tego problemu... No i mam jedno pytanie, ten Essentials z tej strony którą podałem w temacie jest na pewno bezpieczny? Chodzi mi o to, że jak zawsze wpisywałem /essentials reload to pisało mi Essentials przeładowany (wersja na którą był), a teraz zamiast wersji pisze "TeamCity"

Opublikowano

Bo ess na 1.8 pewnie został porzucony i udostępniony, ten który masz jest od osoby trzeciej [Ale to tylko domysły]

Nie możliwe żeby bez ess chat Ci działało, nawet sam config pisze że potrzebny jest dodatek ESS Chat tak więc nie miało szans działać chyba że pobierałeś całą paczkę w  1 pliku

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...