Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerwy a gra

Gość Logistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Od jakiegoś czasu strasznie mocno sie bulwersuje jak gram w lige legend. Chociażby nawet na zwyklym normalu irytuje sie jak ktos nie da ssa albo nie zgankuje lub walnie ksa. Nie wiem czy to forum jest od tego typu spraw, ale szczerze mówiąc nie wiedzialem gdzie z tym sie udać. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Prosta odpowiedź i tak pewnie dostane warma ,ale ebać . Nie graj jak łapiesz tego serwa , krótko i na temat bo i przez takie zachowanie zniechęcasz innych graczy ( znając życie zaraz wyzywasz ich ) . :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Musisz chillować kolego ;)

By być spokojnym w grze nie trzeba wiele ale musisz wiedzieć że nie każdy jest pro albo nie każdemu wyjdzie super gierka , każdy może mieć zły dzień

Teraz poczuj się w sytuacji kiedy ty zapomniałeś ssa napisać albo sksułeś komuś np nie chcący i wszyscy cię wyzywają tak samo jak ty ich , widzisz ? nie ma to żadnego sensu

Odpowiedź jest jedna musisz nauczyć się że nie każdy może grać super i każdemu może zdażyć się zła gierka

A jeżeli chodzi o trolii :) to najlepszy sposób daj mu by cię wyzywał a ty chill nie przejmuj się zrób jak najwięcej ssów daj reporta + prześlij je do riotu ;)

Będziesz miał satysfakcję że dostał banik albo perma :) i znowu masz chilla

Proponuje przeczytanie tego pare razy oraz puścić sobie jakąś muzykę podczas meczu 

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz wiele osob jest nastawionych na gre tylko na swojej lini i nie gankuja a jungler moze dopiero sie uczyc i tez nie wiem jak z gankiem wejsc. Ks moim zdaniem nie jest wielkim problem byle bys sie dobrze wyfarmil. A SS faktycznie denerwoje jak ktos tego nie pisze ale nie kazdy potrafi uzyc tego odpowiedniu albo poprostu nie wie co oznacza SS

Opublikowano

Prosta odpowiedź i tak pewnie dostane warma ,ale ebać . Nie graj jak łapiesz tego serwa , krótko i na temat bo i przez takie zachowanie zniechęcasz innych graczy ( znając życie zaraz wyzywasz ich ) . :)

Prosta odpowiedz i tak pewnie dostane warma , ale ebać .Jebnij sie w leb :) to te gowna co robia 1/10 (co runde) zniechecaja grac.W sezonie 4 gralem rankedy co 2 mecze trola mialem i sie wkurwialem slychac mnie bylo na calej wsi :D gdy spadlem z golda 5 do silvera 4 (co 2 mecze afk :D jak bym to nagrywal frapsem to by bylo z 200 odcinkow do bronzowych mysli albo do bronze adventures)gralem juz 4 fun tylko normale jak mi ktos robil 1/10 to siedzialem cicho wkoncu znudzil mi sie lol.Wkoncu wrocilem po 3 latach przerwy do  csa potem po  2 miesiach wrocilem do lola na pare dni i sie juz tak nie denerwuje h3h3 zrob sobie przerwe albo znajdz inna gre :) ta gra niszczy mozg szczegolnie jak jestes nerwowy :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Prosta odpowiedz i tak pewnie dostane warma , ale ebać .Jebnij sie w leb :) to te gowna co robia 1/10 (co runde) zniechecaja grac.W sezonie 4 gralem rankedy co 2 mecze trola mialem i sie wkurwialem slychac mnie bylo na calej wsi :D gdy spadlem z golda 5 do silvera 4 (co 2 mecze afk :D jak bym to nagrywal frapsem to by bylo z 200 odcinkow do bronzowych mysli albo do bronze adventures)gralem juz 4 fun tylko normale jak mi ktos robil 1/10 to siedzialem cicho wkoncu znudzil mi sie lol.Wkoncu wrocilem po 3 latach przerwy do  csa potem po  2 miesiach wrocilem do lola na pare dni i sie juz tak nie denerwuje h3h3 zrob sobie przerwe albo znajdz inna gre :) ta gra niszczy mozg szczegolnie jak jestes nerwowy :D

Musisz naprawdę być agresywnym człowiekiem jako iż tak to opisałeś :D nie chciałbym się z tobą w grze spotkać :DDD 

Opublikowano

Musisz naprawdę być agresywnym człowiekiem jako iż tak to opisałeś :D nie chciałbym się z tobą w grze spotkać :DDD 

Jestem typem czlowieka ktory pisze to co mysli  <_< ma np 1/20 to mu pisze ze gra c*****o  ;) czysta szczerosc :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Dzieki za te pierwsze wypowiedzi bo reszta to zbedny spam, ktory zraportowałem. Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Jesli znasz angielski polecam filmiki qtpie'a  https://www.youtube.com/watch?v=E2cH3t958ww

A jesli nie znasz angielskiego, zastosuj sie do tych rad
1. Nie pokladaj zadnych oczekiwan w swoich team mate'ach. Mysl ze sa gownami i musisz je wykerowac. Unikniesz rozczarowania gdy beda grali jak gowno bo przeciez byles na to przygotowany.
2. Nie zwracaj uwagi na lp, dywizje itd, nie denerwuj sie jak przegrywasz promo skupiaj sie tylko i wylacznie na grach to rowniez pomaga.
3. Podczas gry naucz sie takie podejscia ze nigdy nie myslisz o tym ze twoj team przegrywa Ci gre, czy tobie idzie slabo i przegrywasz, zawsze ale to zawsze musisz myslec o tym jak gre wygrac, nawet jesli jest 0;20 zawsze jest szansa, zawsze jest mozliwosc na ugranie takiej gierki i skupiaj sie na tym jak to zrobic.

Na swoim przykladzie ja kompletnie sie do tego nie stosowalem jeszcze jakis.. tydzien temu? z platyny 1 spadlem do platyny 5 w 3 dni majac 5% win ratio. Przy poczatku kazdej gry myslalem "k***a znowu lose".
Potem zrobilem 2 dniową przerwe poogarnialem troche spraw zajalem sie czyms innym, wrocilem do gry z takim nastawieniem jak Ci wczoraj opisalem i nagle w 2 dni wrocilem do platyny 2 i walcze o platyne 1.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dywizja to i tak nic nie znaczące piksele na profilu.

Co do treści tematu to ja ci polecam odstawić grę, najlepsze rozwiązanie. Zawsze możesz grać 4fun, normale, aramy, to jest czysto 4fun z kolegami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...