Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat "na przycisk"? Need support

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wie ktoś może, czy jest hack, który jest ciągle pielęgnowany? Mam na myśli to, że go aktualizują itd. Nie coś na zasadzie wh z byle jakiej strony, że 100% vac.

Co do samego hack'a: jest coś na zasadzie "aim helper"? Np. o 20% poprawia aima czy coś na tej zasadzie, albo trigger, ale z bindowany, czyli włączam i wyłączam kiedy chcę. 
Program, który nie ma wpływu za bardzo na pliki gry, tylko jeśli ban, to ze względu na głupotę użytkownika.

Ktoś coś? : )

Opublikowano

Jest pewien, nazywa się Clockwork's Tiny Hacks. Undetected ciekawe opcje, nie zabiera fps.

Przeczytałem wiadomość po tym jak go wypróbowałem na innym acc. Dzięki c:

Opublikowano

@Tygrysiontko - teoretycznie jeśli się nie napieprza jak powalony i nie zaraz po aktualizacji VAC'a, to nie powinno się, ale nie chcę wykrakać. c:  Znasz jakieś płatne? ;x 

Opublikowano

nauczcie sie grac gimbusy a nie haxy odpalacie. Jak nie umiecie grac to w ogole nie grajcie w cs... 

Oni są żałośni. Jak nie umieją grać to NIECH NIE GRAJĄ proste... Ja gram tylko 2 lata w 1.6 i mi piszą CZITER i dostaje bana za AIMBOTA, którego nie mam... Wszystkiego da się nauczyć a nie grać na HAXACH GIMBUSY!!!

Opublikowano
@Tygrysiontko - teoretycznie jeśli się nie napieprza jak powalony i nie zaraz po aktualizacji VAC'a, to nie powinno się, ale nie chcę wykrakać. c:  Znasz jakieś płatne? ;x 

Aimware, r3cheats

Aimware kosztuje 15 funtów na miesiąc, więc trochę drogie, ale to jest 100% undetected.

Oni są żałośni. Jak nie umieją grać to NIECH NIE GRAJĄ proste... Ja gram tylko 2 lata w 1.6 i mi piszą CZITER i dostaje bana za AIMBOTA, którego nie mam... Wszystkiego da się nauczyć a nie grać na HAXACH GIMBUSY!!!

Ja nie gram na haxach, po prostu mu pomagam. On tego jest te forum ;) 

Opublikowano

Dostajesz bana za aimbota mimo, że nie masz. Hm... c:

@Tygrysiontko dzięki

Opublikowano

Aimware, r3cheats

Aimware kosztuje 15 funtów na miesiąc, więc trochę drogie, ale to jest 100% undetected.

Ja nie gram na haxach, po prostu mu pomagam. On tego jest te forum ;)

Nie do Ciebie. Na Overwatch'u jest wykrywalne... Wszyscy co grają na HAX'ACH to PIZDY, rude dzieci, których NIKT NIE KOCHA. Jesteś rudy to tak graj(Znowu nie do Ciebie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...