Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie konta

Gość Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od jakiegoś czasu walczę z ­supportem Combat Arms o przywrócenie mi kontaarrow-10x10.png. Nie grałem parę miesięcy i zapomniałem e-maila jaki był podawany podczas rejestracjiarrow-10x10.png
Ostatnia odpowiedź od supportu wygląda tak
Can you please send us a scan or a photo of any official DOCUMENT that can prove your identity (Driving licence, ID Card, Passport...) by email to idverify@nexon ? "
Tutaj nasuwa się moje pytanie, czy support wymusza ode mnie bym podał jakiś swój dokumentarrow-10x10.png tożsamości typu dowód osobisty ? Nie rozumiem do końca co mają na myśli dlatego liczę na pełne wytłumaczenie.

Opublikowano

­Problem polega na tym, że konto kupowałem od znajomego parę lat temu - od razu mówię, że wykluczam zmianę danych przez niego. Wątpię by moje zdjęcie dowodu osobistego coś tutaj pomogło. 

Opublikowano

­Problem polega na tym, że konto kupowałem od znajomego parę lat temu - od razu mówię, że wykluczam zmianę danych przez niego. Wątpię by moje zdjęcie dowodu osobistego coś tutaj pomogło. 

masz po koncie,miałem to samo,odpisali że ma być na dokumecie tak jak na ppczątku imie i nazwisko i daty

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

@Kokos9090
To jest trochę bez sensu, bo jeżeli podczas rejestracji podaje się fałszywe dane a później sobie życzą jakiegoś dokumentu typu dowód osobisty to taka osoba jest w dupie.  No nic, napiszę, że dane które były podawane podczas zakładania konta były nieprawdziwe, może się jakimś cudem się nabiorą.  B) 

Opublikowano

@Kokos9090

To jest trochę bez sensu, bo jeżeli podczas rejestracji podaje się fałszywe dane a później sobie życzą jakiegoś dokumentu typu dowód osobisty to taka osoba jest w dupie.  No nic, napiszę, że dane które były podawane podczas zakładania konta były nieprawdziwe, może się jakimś cudem się nabiorą.  B) 

próbować zawsze warto :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

@Kokos9090

No co ty , na takie argumenty nikt nie pójdzie :) już po koncie masz , zamaist męczyć się , dobrze Ci radzę załóż nowe .

A skan dowodu , pewnie im potrzebny do tego gdy ktoś by zgłosił u nich kradzież tego konta to by wiedzieli kto .

Osobiście ( 3 lata temu ) jak zapomniałem danych jakie podałem przy rejestracji, napisałem do Support z treścią, że proszę o podanie danych " Lastname, Birthday ", gdyż zapomniałem a ktoś " kradnie " mi GP z konta.

W odpowiedzi dostałem:

[First name][Last name]

Birthdate

Email address

Nexon ID

Więc polecam Tobie też to zrobić, może akurat się uda. :)

Przecież on już do suportu napisał :D

Trzeba czytać wszystko a nie początek

Opublikowano

Osobiście ( 3 lata temu ) jak zapomniałem danych jakie podałem przy rejestracji, napisałem do Support z treścią, że proszę o podanie danych " Lastname, Birthday ", gdyż zapomniałem a ktoś " kradnie " mi GP z konta.
W odpowiedzi dostałem:
[First name][Last name]
Birthdate
Email address
Nexon ID

Więc polecam Tobie też to zrobić, może akurat się uda. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...