Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry po długiej przerwie.

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was parę pytań dotyczących WoT'a. W WoT nie grałem z 2 miesiące i planuje powrócić, prosił bym o wypowiedź doświadczonych graczy którzy dobrze znają tą gre i wiedzą czy idzie w lepszą czy gorszą stronę.

1. W garażu posiadam już jeden czołg premium jakim jest Jagoda. Chciałbym się zapytań jaki kupić kolejny czołg premium czy może kupić coś innego za złoto ? Myślałem nad Is-6 , AMX Chasseur de chars i 112.

2. Czy są częste aktualizacje które wprowadzają coś nowego.

3. Gra staje się przyjemniejsza?

4. Miałem reset konta i zaczynam od nowa, więc jaki pierwszy X tank polecacie robić ? na starym koncie szedłem w T110E5 ale myślałem nad Francuskim. Chyba że polecacie inne.

5. Jak nazywał się mod w którym można było oddalać kamerę, był celownik jakoś Jumbo czy coś takiego, licznik dmg, ostatnio widziani przeciwnicy na radarze.

Opublikowano

Witam, mam do was parę pytań dotyczących WoT'a. W WoT nie grałem z 2 miesiące i planuje powrócić, prosił bym o wypowiedź doświadczonych graczy którzy dobrze znają tą gre i wiedzą czy idzie w lepszą czy gorszą stronę.

1. W garażu posiadam już jeden czołg premium jakim jest Jagoda. Chciałbym się zapytań jaki kupić kolejny czołg premium czy może kupić coś innego za złoto ? Myślałem nad Is-6 , AMX Chasseur de chars i 112.

4. Miałem reset konta i zaczynam od nowa, więc jaki pierwszy X tank polecacie robić ? na starym koncie szedłem w T110E5 ale myślałem nad Francuskim. Chyba że polecacie inne.

5. Jak nazywał się mod w którym można było oddalać kamerę, był celownik jakoś Jumbo czy coś takiego, licznik dmg, ostatnio widziani przeciwnicy na radarze.

Mega doświadczonym graczem nie jestem, ale znam się na tym.

1. Kup IS-6 albo AMX CDC. IS-6, wszystko w miarę okej (pancerz, działko i mobilność). AMX CDC: Mega mobilny, dobre działo, dobra depresja, często niestety pada ammo i podatny na Haeki.

2. Nie wiem co dla ciebie znaczy często. Jak dla mnie, nie są często, ale wprowadzają nowe rzeczy.

3. Myślę, że tak.

4. Chyba IS-7 albo Batchat.

5. Ściągnij mod pack by DJVirus, tam jest wszystko co potrzebne.

graphic.png

Opublikowano

Wiecie kiedy może będzie jakaś promocja na czołgu premium ?

Sądzę, że tego się nie dowiemy, więcej niż dzień wcześniej. Póki co nie licz na nią.

graphic.png

Opublikowano

1. AMX CDC bardzo przyjemny, fajnie zarabia, depresja -10' fajna sprawa, mobilny i szybki (polecam). IS-6 nie mam więc się nie wypowiem na jego temat.

2. Na pewno są regularnie wprowadzane, ale czy często? To już zależy od definicji tego słowa dla Cb ;)

3. Tak

4. Możesz iść do tych co kolega wyżej wymienił albo E-100/Maus - Do VIII tieru bardzo przyjemne tanki są. (dalej jeszcze nie mam ;) )

5. Ściąg sobie modPack Aslaina tam wybierzesz sobie co chesz.

Opublikowano

IS-6 w dobrych rękach odbija wszystko. Ograniczony MM to dla niego ogromny plus. 

CDC wymaga wyczucia, albo będziesz nim wymiatał, albo ssał. 

Powyższe czołgi posiadam w garażu, 112 nie mam, więc jedyne co mogę o niej powiedzieć to to, że jest twarda :D

Aktualizacje są, powiedziałbym że częściej niż kiedyś. PODOBNO w następnym patchu WKOŃCU wejdzie nowa fizyka, więc może być ciekawie. Do śledzenia newsów polecam stronę dom1n.com . Znajdziesz tam najświeższe info odnośnie World of Tanks.

Nie. Ruscy tworzą coraz to "lepsze" mody (czyt. cheaty) przez które czasem krew zalewa.  

Zależy jaki styl gry preferujesz.

Lubisz artylerię - polecam linię do Conqueror'a GC

Czołgi ciężkie - IS-7, IS-4

Czołgi średnie - B-C 25t, Ob. 140, Ob. 430

Czołgi lekkie - T-54 ltwt, T49

Niszczyciele czołgów - T1110E3, poleciłbym też WT auf E100 ale cholera wie co to będzie jak go zamienią na Waffenträger Pantherę.

Polecam paczkę modów Aslaina. Znajdziesz w niej to, czego szukasz, tak jak i masę innych modów. Wszystko opisane, z podglądem na obrazkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...