Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gram dobrze jak na początkującego gracza?

Saveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMesharsky
Jak człowiek, który zaczyna grę ma rozpocząć od razu mecz rankingowy? Pewnie, dajmy mu konto z masterem i niech tam pokaże jak się gra. ­
Wracając do twoich gier, pierwsza rozgrywka Gravesem jest dość dziwna. Build, który zastosowałeś jest zły, chociaż już w normalnej grze zrobiłeś taki jaki powinien być. 

Opublikowano

2 mecze na botach kazdy potrafi ale co do normala nawet nieźle z farmą itemy też jak na poczatek z tych polecanych widze ze po kolei braleś wg mnie jest ok tylko ze to pierwszy mecz i trafiłeś na słabych graczy jak bedziesz miał z 20 to wtedy bedzie widać jak grasz

Opublikowano

Dobra macie rację źle się wyraziłem 

Build na gravesa łezka zapomnij Jeżeli chodzi o BloodThister może być ale on sytuacyjnie , Yoummu może być a reszta to powinno być LastWhisper , Banshee albo GA 

Opublikowano

Bloodthister na Gravesa sytuacyjnie? Człowieku, to jest jego jeden z głównym itemów. Jeżeli napiszesz, że lepiej się na niego składa Botrk to skisnę.

Opublikowano

Bloodthister na Gravesa sytuacyjnie? Człowieku, to jest jego jeden z głównym itemów. Jeżeli napiszesz, że lepiej się na niego składa Botrk to skisnę.

Nie jest jego głównym itemem .. można iść w bardzo wiele buildów .. ale to nie znaczy że bloodthister jest obowiązkowy 

Opublikowano

Nie jest jego głównym itemem .. można iść w bardzo wiele buildów .. ale to nie znaczy że bloodthister jest obowiązkowy 

adc musi miec lifesteal, graves ma spory dmg ze skili, as ze swojego E wiec botrk raczej odpada, wiec co zostaje? bt 

Build na graves'a

Infinity,

phantom,

bloodthister,

last whisper

i na koniec przewaznie ten mieczyc zielony za 3700, albo GA albo banshee albo w ostatecznosci jakis omen.

Opublikowano

Pograj trochę normali i powrzucaj screeny z ekranów po grze, wtedy będziemy mogli trochę bardziej obiektywnie :P

wez sobie odpal wikislownik czy cos i sprawdz definicje obiektywnie 

jebać psy

Opublikowano

Po statach nie jesteśmy w stanie tego ocenić.... nagraj filmik ,wtedy....

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Taki wyczyn to nie wyczyn :P boty to boty. Ja grając pierwszy raz w lola na botach zaliczyłem 2 penta kille Masterem Yi... nie ogarniałem kompletnie o co tu chodzi, miałem kupione 3 krwiopijce i 2-wie pary berków :) Wbij 20-30 lvl wtedy będzie można określić jak Ci idzie. Jak na razie pierwsza gra trochę śmieszna, bo z tego co się orientuje w polecanych nie ma łezki :P 

Takie troche 7/10

Opublikowano

Kropla na gravesie zawsze spoko ; D Co do tego czy dobrze grasz czy nie, to ciężko powiedzieć ponieważ na tym poziomie grają osoby które też tej gry nie ogarniają. Proponuję Ci wbić 30 poziom i wtedy się pochwalić rankedami i normalami i wtedy damy Ci znać czy dobrze Ci idzie czy też nie. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...