Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ruskie dupki*

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie dzis w cs'a.

Dostajew 4 ruskow w teamie

pierdola cos po rosyjsku caly czas

pod koniec "dywajcie kyknimy gu gdi gra si skonczy" 

i kickli mnie na przedostatniej rundzioe.. no k***a mac. jest jakis sposob by sie przed tym bronic <unless playing with friends> ?

Hello there.

Opublikowano

Pobierz program który wybiera tylko Europejczyków ( bez ruskich ) , jest coś takiego, chyba Esea się nazywa lub coś w jej deseń. Ewentualnie MM Server Picker

...................\/...................

Opublikowano

Polecam ten program o ktorym mowi moj poprzednik - jeszcze nie trafił mi sie zaden rosjanin od czasow gdy zaczalem go uzywac.

Opublikowano

Gram sobie dzis w cs'a.

Dostajew 4 ruskow w teamie

pierdola cos po rosyjsku caly czas

pod koniec "dywajcie kyknimy gu gdi gra si skonczy" 

i kickli mnie na przedostatniej rundzioe.. no k***a mac. jest jakis sposob by sie przed tym bronic <unless playing with friends> ?

Nawet nie wiesz jak mnie to rozmieszylo haha :D.Znajdz sobie ekipe wtedy sie lepiej gra zgranie bedziesz mial itp bo solo to nie ma co ja czasami wole grac z ruskami niz z angolami dlaczego? angolowi powiesz co zle zrobil to cie mutuje a rusek powie ci suka blyat na hui jeżt i zacznie lepiej grac info dawac ; )

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak mnie to rozmieszylo haha :D.Znajdz sobie ekipe wtedy sie lepiej gra zgranie bedziesz mial itp bo solo to nie ma co ja czasami wole grac z ruskami niz z angolami dlaczego? angolowi powiesz co zle zrobil to cie mutuje a rusek powie ci suka blyat na hui jeżt i zacznie lepiej grac info dawac ; )

Już wole angola który nie daje infa niż ruska który będzie co 5 min gadał na głosowym suka blijat

@topic

Graj z kolegami lub pobierz program matchmaking server picker

Opublikowano

Działa, działa :) Po prostu wyszukuje ci ruska, który ma IP Europejskie :P Bo inaczej tego obejść się nie da ^^

Swoją drogą przed chwilą miałem ruska, który pierdolił przez cały mecz, około 50 minut. Jadaka mu się nie zamykała, nikt go nie słucha, nikt mu nie odpowiada a ten napierdala przez cały czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...