Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P2W/Skill czy czynnik losowy dominuje.

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nurtuje mnie pytanie gdyż nie grałem od roku, czy gra jest faktycznie P2W oraz czy dalej dominacją w grze jest bezsensownie rzucanie kartami byle by wyłozyć to na co mnie stać.

Oraz jak zarobić na nowe karty gdyż waluta premium została wycofana po zdobywaniu lv.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Waluta premium w nie tak małej ilości jest dostępna za osiągnięcia, ale ciężko jest je wykonać. Karty NOWE dostępne wyłącznie za walute premium są tylko przez jakiś czas, ostatni dodatek już od jakiegoś miesiąca jest dostępny normalnie za złoto, 20k zamiast 15k za paczke kart, 20k to na prawde nic wielkiego, za wbijanie poziomu dostajesz ładne sumki złota + dzienne logowanie + dzienne misje, które dają 2k-3k(może więcej, jeszcze nie trafiłem) za 1 misje, a tych jest dostępnych 3 na dobe.

Na szybko: P2W jest na krótką metę, jeśli chcesz wejść do gry i zacząć mielić noobków kartami za walute premium, to masz taką możliwość, ale z czasem każdy nauczy się grać lepiej swoją talia, oraz jak kontrować talie przeciwnika i dojdziesz do takiego momentu, że pewny siebie ziomek z talią za 80zł po prostu się podda po 6 turach bo nie daje rady przeciw twojej talii, oczywiście szczęście też się liczy, dobra ręka nie jest zła :P

Wiele osób może znowu zacząć gadać, że p2w i pierdu pierdu gra na farta... ale prawda jest taka, że trzeba umieć grać i być ostrożnym, a na najnowsze karty zarobisz w złocie, gdy będą już dostępneza tę walutę, po co się spieszyć?

Najważniejsze: jeśli wychowałeś się na Yu-Gi-Oh itp. to zdaj sobie sprawie, że to nie bajka, czasem przegrywasz czasem wygrywasz, zawsze wyniesiesz z gry trochę doświadczenia na przyszłe pojedynki i łupu na nowe karty.

Opublikowano

/\ - Nie czytałem pana wyżej na wstęp pisze. Wszystko, dosłownie wszystko możesz mieć za złoto, nie są ci do niczego pieczęcie. Wszystko zależy od szczęścia co ci wyleci z pakietów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...