Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki ping na serwerach Valve

Grobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś tygodnia mam problem z pingiem na serwerach valve. Cały czas utrzymuje się na 140-150. Wcześniej też miewałem takie problemy, ale szybciej przechodziły ;d. Próbowałem wszystkiego, usuwałem cs'a, steama, sprawdzałem spójność itp... Dziwnie wygląda wykaz z cmd po pingowaniu yahoo, dam niżej screena. Może być to wina dostawcy internetu? 

post-362543-0-62920100-1433883302_thumb.jpg

Opublikowano

Radiowy. Jak śmiga tak jak powinien to ping jest w granicach 40-50 na mmach, wiec chyba dobry wynik ;d. Tylko w jaki sposób mam im to wytłumaczyć ;d? "Siemka, słuchajcie, boo... mam wysoki ping w cs'ie" :D ?

Opublikowano

Miałem podobny problem tyle ze mi pingy skakaly wiele wyzej nawet do 300-400 i potrafily utrzymywac sie przez kilka dobrych rund. Sciagnałem program Malwarebytes Anti-Malware (darmowy). Zaktualizowalem go, on skanuje rejestr oraz pliki. Znalazl jakies błedy, usunalem je i gram do tej pory bez problemow z pingiem w CS:GO.

Opublikowano

A ja w sumie zadzwoniłem do dostawcy i u nich był jakiś problem. Dzięki Wam za pomoc, można zamknąć :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...