Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthstone

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam odpowiedzi do moich pytań od osób które grają w tą grę.

1. Czy Gra uzależniona jest od wlauty premium? Czy za złoto jest łątwo kupywać pakiety. W duel of Champions było to dla mnie wadą.

2. Czy jest rynek kart jak np w Urban Rivals?

3.  W rozgrywkach jest większy nacisk na czynnik losowy i bezsensowne rzucanie kart, czy liczy się skill.

CO DO OSTATNIEGO PUNKTU ZANIM ZOSTANE ZDEPTANY Z BŁOTEM.

Tak wiem że to jest karcianka i tu jest zawsze czynnik losowy, wiem że trzeba tez myśleć, ale nie o to mi chodzi.

Są karcianki zalezne w 90% od szczęścia, oraz karcianki zależne od 10% szczęścia a reszta od  umiejętności gracza.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

1. płacisz - masz lepiej, z przygód dostajesz dobre karty, których normalny gracz nie dostanie

2. Nie

3. 80% szczęścia 20% skilla, zależy czasem od talii, może ludzie tego nie widzą, ale ta gra to niestety trochę p2w

Opublikowano

słuchaj sie tego pana up a daleko zajdziesz -.-

1. nie ma, nie wydałem ani złotówki i grajac sobie codziennie troszke mam 90% kart i zaraz odblokuje ostatni poziom góry, nie ma pakietów tylko za kase czy jakiś opcji tylko dla "premium" płacisz = masz szybciej nic ponad to.

2. nie i raczej nie bedzie.

3. skill to jakies 70% reszta to RNG, mimo iż na pierwszy rzut oka można własnie miec takie wrażenie jak pan arkmage to jednak jest tak jak pisze mimo iż gra jest łatwa to zrobienie sobie talli oraz miec to coś co i kiedy możesz zagrać oraz w jaki sposób powoduje że potrzeba sporo wiecej skila niż szczęscia, aczkolwiek HS jest tak zrobiony czy to właściwości kart czy to sami bohaterowie że RNG gra sporo jednak biorąc wszystko do kupy skilla mieć trzeba. były już multum razy robione pokazy z takimi ludzmi jak arkmage co mowili ze tylko szczescie gra tutaj role dostali taka sama talie co powiedzmy "koxy" i nie ugrali wiecej jak jedna runde na 3 wiec ich teoria legła w gruzach, ale oczywiście tłumaczyli się RNG xD

76561198013232167.png

Opublikowano

słuchaj sie tego pana up a daleko zajdziesz -.-

1. nie ma, nie wydałem ani złotówki i grajac sobie codziennie troszke mam 90% kart i zaraz odblokuje ostatni poziom góry, nie ma pakietów tylko za kase czy jakiś opcji tylko dla "premium" płacisz = masz szybciej nic ponad to.

2. nie i raczej nie bedzie.

3. skill to jakies 70% reszta to RNG, mimo iż na pierwszy rzut oka można własnie miec takie wrażenie jak pan arkmage to jednak jest tak jak pisze mimo iż gra jest łatwa to zrobienie sobie talli oraz miec to coś co i kiedy możesz zagrać oraz w jaki sposób powoduje że potrzeba sporo wiecej skila niż szczęscia, aczkolwiek HS jest tak zrobiony czy to właściwości kart czy to sami bohaterowie że RNG gra sporo jednak biorąc wszystko do kupy skilla mieć trzeba. były już multum razy robione pokazy z takimi ludzmi jak arkmage co mowili ze tylko szczescie gra tutaj role dostali taka sama talie co powiedzmy "koxy" i nie ugrali wiecej jak jedna runde na 3 wiec ich teoria legła w gruzach, ale oczywiście tłumaczyli się RNG xD

No nie wiem, grałem od wyjścia, było spoko, a teraz wystarczy że trafię na gościa z kilkoma lekami z przygód w talii i nie mam szans...
Opublikowano

w HS zarabianie złota jest strasznie powolne a to własnie tego potrzebujesz by odblokować skrzydła. Tak sie mowi ze mozna wszystkiego osiagnac bez placenia $$. Teraz tylko spojz na inne gry gdzie w item shopie masz jakies boosty, enchanty itd. Napiszesz ze to gra P2W tutaj tez tak jest. Za kase realna masz wlasciwie wszystko. Mozesz grac sam bez wydawania zlotowki ale droga do end game decku zajmie ci sporo bardzo sporo gry ( tak jak w przypadku innych gier gdzie farmisz zeby kupic cos od kogos kto za to zaplacil).

Opublikowano

no to sorka arkmagu ale wlasnie pokazujesz swoj poziom skoro srednio 3 karty na klase wpływaja tak na ciebie ze przegrywasz z graczami no to przykro mi to nie wina tych kart tylko twoja i tego ze nie umiesz grac powiesz ze to nie prawda a ja ci powiem ze jednak prawda, sa decki ktore nie maja ani jednej z tych kart a wbijaja nimi legende RNG ? czy moze jednak skill ?

swoja droga wbicie 700 golda to kwestia 7-8 dni jezeli tylko grasz robiac misje, jezeli grasz areny i wygrywasz minimum 4 jestes w stanie zrobic to w 2 dni nadal mowicie ze wolno ? ohhh a moze areny sa dla was za trudne ? przecie tam trzeba umiec wybrac sobie samemu karty i jeszcze umiejetnie nimi grac. reasumujac idac droga ta dłuższą 7-8 dni to tyle ile pojawiaja sie pietra wiec teoretycznie jestescie w stanie robic przygody w takim samym tempie co ci co sobie zaplacili za nia by nie tracic golda wiec gdzie tutaj ta wasza niesprawiedliwosc ? sorka ludzie ale ja widze ludzi co nie umieja grac i tłumaczą się tanimi tekstami ktore łatwo obalić tylko dla tego by nie wyszło na to że nie potrafią grać bo przecie kim wtedy będziecie w oczach innych wiec sobie hejcicie na to ze gra jest P2W ehhh jakie to słabe.

@ehhh czytając jeszcze raz wasze płacze polecam wyszukanie na youtubie pana trumpa, amaza, mkrr, krripa oraz na pewno duzo duzo wiecej osob co samymi COMONAMI ORAZ RARAMI wbili sobie legende czy to na nowym specjalnie pod to koncie czy to po prostu wraz z rozpoczęciem się nowego sezonu. Jeżeli oglądając ich poczynania takim otoż deckiem nadal będziecie mowić że nie da się czegoś osiągnąć i liczy się tylko RNG oraz mamona no to sorka skacze z mostu bo nie ogarne głupoty ludzkości. 

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...