Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana szkoly

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! W zeszlym roku wybieralem szkole srednia i wybralem Technikum. Mialem gruba zajawke na pobliskie technikum, tj prawie najlepsze w polsce. Niestety mi nie idzie, mam 2 oceny ndst z czego te oceny sa z jezykow wiodących tj matma i niemiecki.

Planuje sie przepisac od przyszlego roku do LO, i moje pytanje jest takie, czy biora pod uwage moje wyniki z gimnazjum czy poprzedniej szkoly ?

Tez jest taka opcja, ze zdaje teraz jeszcze jakis przedmiot, drugi w sierpniu(warunek badz zdaje) i sie przenosze- nie bd musial od 1 klasy zaczynac

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zalicz ten rok i kombinuj w następnym bo jeżeli LO do którego planujesz pójść nie jest zbyt "ambitne" czyt. nie oblegane przez masę inteligencji z gimnazjum to na spokojnie myślę że przejdziesz tym bardziej że z tego co się orientuję tematy są mniej więcej te same w obu szkołach.

Opublikowano

Owe liceum ma dobre wyniki z matur

teraz jestem na mat fiz niem a chcialbym isc na pol wos geogr

A czy wgl jest taka mozliwosc przeniesienia sie?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

­

Owe liceum ma dobre wyniki z matur
teraz jestem na mat fiz niem a chcialbym isc na pol wos geogr

A czy wgl jest taka mozliwosc przeniesienia sie?

Oczywiście, że jest. Polecam napisać do dyrekcji, oni z pewnością udzielą Ci wystarczających odpowiedzi na Twoje pytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...