Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy a chciałbym sobie pohaxować na innym koncie :D Lecz nie wiem jak się za to zabrać. BOL ponoć formatuje dysk.. do LS trzeba zaprosić poradźcie coś xD

Opublikowano

@KRWAWY SZATAN Tak się rozwija, że codziennie DDoSy mają ch**e ^_^

Jak jesteś pie***onym cebulakiem to się nie dziwię, że BoL'a nazywasz gównem xD. Pewnie tyle co ty pograłeś to na free skryptach i na FGE. Wypróbuj Evadeee i paid skrypty a nie pie***lisz się z jakimś szwabskim gównem które stworzyła jakaś s**a lecąca na hajs.

L#:

evade - gówno

wszystkie skrypty - gówno

program - gówno

:)

Opublikowano

Jak jesteś pie***onym cebulakiem to się nie dziwię, że BoL'a nazywasz gównem xD. Pewnie tyle co ty pograłeś to na free skryptach i na FGE. Wypróbuj Evadeee i paid skrypty a nie pie***lisz się z jakimś szwabskim gównem które stworzyła jakaś s**a lecąca na hajs.

L#:

evade - gówno

program - gówno

Nie mam zamiaru się z tobą kłócić powiedziałem swoje, dziękuje dobranoc. Jesteś na forum L# więc sorry ale 3/4 ludzi woli tutaj L#.

­

giphy.gif

Opublikowano

L#:

evade - gówno

program - gówno

L# > BoL 1.0 jeśli chodzi o program sam w sobie,ale skrypty z BoL'a są lata świetlne przed L# i nie żartuje, nie mówie tutaj o jakimś syfie typu dancing shoes czy sxorbwalk tylko o prawdziwych skryptach. Już nie wspominając o boskiej predykcji z L#  xD

cloudrop już w drodze może nawet jutro go wypuszcza ale max do niedzieli wyjdzie

Opublikowano

L# > BoL 1.0 jeśli chodzi o program sam w sobie,ale skrypty z BoL'a są lata świetlne przed L# i nie żartuje, nie mówie tutaj o jakimś syfie typu dancing shoes czy sxorbwalk tylko o prawdziwych skryptach. Już nie wspominając o boskiej predykcji z L#  xD

cloudrop już w drodze może nawet jutro go wypuszcza ale max do niedzieli wyjdzie

Jaki znowu cloudrop?

­

giphy.gif

Opublikowano

Jaki znowu cloudrop?

­

bol 2.0, nie nie stać ciebie na to.

bol 2.0 jest tylko nie na pubie, gralem widzialem scripterzy modzi etc maja.

LEAGUESHARP miał tyle detekcji ze to jest c**j w tym jedna to byl mass ban wave gdzie wyjebano 95% community, bol jest dluzej niz l# i zadnego takiego banwave nie bylo zreszta oprocz zoomhacka nie bylo zadnego innego.

gos to kolejne gowno, panowie evadeee > evade# sac:r>marksman to juz sa fakty sory.

ps c**j w dupe typowi z nickiem KRWAWY SZATAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co ty k***a 1 gimbo jestes? btw rn kasztanek + gowno avatar rozpierdala.

Opublikowano

LEAGUESHARP miał tyle detekcji ze to jest c**j w tym jedna to byl mass ban wave gdzie wyjebano 95% community, bol jest dluzej niz l# i zadnego takiego banwave nie bylo zreszta oprocz zoomhacka nie bylo zadnego innego.

gos to kolejne gowno, panowie evadeee > evade# sac:r>marksman to juz sa fakty sory.

ps c**j w dupe typowi z nickiem KRWAWY SZATAN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD co ty k***a 1 gimbo jestes? btw rn kasztanek + gowno avatar rozpierdala.

tak bol nie miał detekcji, bol wgl nie miał formatu, taak...

pierdzielenie kota w ogon.

osobiście wole L#, ponieważ przynajmniej mamy swoje subforum, gdzie możemy pisać o swoich problemach itp.

grałem na bolu + evade płatne (polecam), ale dużo skryptów nie zaktualizowane, nie które nie mają orbwalkingu, a jak mają to już do dupy.

bol dobrze radzi sobie z skillami bez aoe. więc mój głos pozostaje taki bol może ma lepsze evade, ale dla tego że na rynku jest już dłużej i na nim stwórca zarabia.

ale tak siak wole l# dużo powodów nie chce mi się już wymieniać.

Opublikowano

osobiście wole L#, ponieważ przynajmniej mamy swoje subforum, gdzie możemy pisać o swoich problemach itp.

grałem na bolu + evade płatne (polecam), ale dużo skryptów nie zaktualizowane, nie które nie mają orbwalkingu, a jak mają to już do dupy.

bol dobrze radzi sobie z skillami bez aoe. więc mój głos pozostaje taki bol może ma lepsze evade, ale dla tego że na rynku jest już dłużej i na nim stwórca zarabia.

ty idioto co ma hackniety przez l# git do detekcji? vpred to skrypt nie część programu, program sam w sobie NIGDY nie był wykrywalny.

widze ze siedzisz w tym gownianym g1 pewnie z dwa sezony, dostalem konto w s4 dokladnie w czwartek tydzien temu wczoraj wbilem p5 z bolem, a ty widze ze l# z g1 sie nie ruszasz.

sac:r ma c*****y orbwalking? skille z aoe slabo dodguje? wez ty mnie k***a nie rozsmieszaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na l# ten biedak ze studiow w niemczech tez zarabia wiec o czym ty pierdolisz smutasie? "więc mój głos pozostaje taki bol może ma lepsze evade, ale dla tego że na rynku jest już dłużej i na nim stwórca zarabia."

bol wcale nie ma subforum dla subow, jest ale nie dla polakow a czemu? bo admini wiedza ze to w 90% przypadkach skretyniali idioci i napisali ze jak ktos chce pisac po polsku albo w swahili ma sobie wlasne forum zalozyc elo.

btw jakies gowno fora maja polskie dzialy, angielski i starczy no ale nie u zwierzakow z MPC my englando very bado

Opublikowano

Oho wojny 12 latków ,skończyliście już chłopcy czy zdążę jeszcze zrobić popcorn?

DenmarkMafia i tyle w temacie, pewnie kumple to albanczycy, nie zajebcie mnie tym gimbo squadem

Opublikowano

O proszę następny, który ma dostęp do wszystkiego.

Przeczytałeś chociaż pierwszy post?

Szuka czegoś oprócz Bola/L#.

Więc napisałem GoS. 

To jaki mam nick to nie twoja sprawa ;3

Ps. Naucz się pisać

­

giphy.gif

Opublikowano

BoL nie robił formatu raku

Jeśli pierdolisz kota w ogon to twoja sprawa

K***a, o problemach XDDD Ze cie matka zapina w dupe a stary gwałci w nocy?

Dużo skryptów nie zaktualizowane XDDDD, kurwa orbwalking jest w SAC: R a nie tak jak wy tam macie jakieś pierdolone drewniane orbwalkingi

Ten p********y szwab też na tym swoim gównie zarabia

Ja Ci wymienie powody dlaczego wolisz L#

1. Jesteś p********ym cebulakiem który nie chce płacić za skrypty bo ma c***a ojca w dupie

2. Wolisz karmić jebanego szwaba

3. Płacisz mało pjenionszkuw i reszte morzesz wydać napszkład na nowom karte graficznom albo papieroski kture musisz kitrac pszed facetkom

4. ale tak czy siak jesteś cebulakiem

Opublikowano

@EsKaCz - No kolega już może przywitać się z permem :D

Sharp oczywiście najlepszy, lepszy pod każdym jednym względem od BoL'a, minusem jest to, że jest płatny, ale za jakość trzeba zapłacić. Świetny orbwalker, dobry Evade, z*******e skrypty. Polecam.

Opublikowano

Zamykać to ,bo mnie c*uj strzeli ,tutaj nawet spokojnie wypowiedzieć się nie da... ,bo wbije jakiś hot 12latek na rambo mode i zabije cie diss-zwissem

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

@EsKaCz Jak dla mnie GoS się rozwija

Bol to gówno

L# z*******e.

oj dzieciak zabawny jestes:) jeszcze z tydzien temu prosiles.. co ja mowie BŁAGAŁEŚ o cracka do sharpa hahahhaha

Opublikowano

L# ezevade ≥ evadeee

Wybrałem L# głównie przez łatwość użycia, zawsze aktualne skrypty, ilość różnych DARMOWYCH skryptów, no i oczywiście błyskawiczny Update.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

L# ezevade ≥ evadeee

Wybrałem L# głównie przez łatwość użycia, zawsze aktualne skrypty, ilość różnych DARMOWYCH skryptów, no i oczywiście błyskawiczny Update.

Błyskawiczne bany też były.

98873932203514685593.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...