Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Liczniki 2015 ~ TroyaMT2

Developer Cycu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tu przedstawiam wam logikę marketingu i liczby graczy w 2015 na serwerach :D serwerów tyle ilu techników :D 

aktualnie licznik jest podkręcony o współczynnik: 3.0 ( $online = $online_praw * 3.0; )

czyli 3x więcej 

Pozdrawiam cię sasori nie wiem czemu ci to robię ale tak dla jaj  ;)

DLA GRACZY JAK NA RAZIE SAMI MOŻECIE SPRAWDZAĆ NA KANALE 1 I 2 KOMENDAMI

/O oraz /W 

6077214338648391180318.jpeg

Opublikowano

­Ale co Ty się laczku podniecasz, jesteś zerem i Twoje zdanie jest gówno warte, spływaj hipokryto.

Dobrze, ze napisałeś, że się zajmowałeś Azurisem a nie go robiłeś bo bym pierdolnął.

Opublikowano

Harnaś parapecie nie sadz sie, bo sam podkrecasz licznik na sembii.

Opublikowano

Harnaś parapecie nie sadz sie, bo sam podkrecasz licznik na sembii.

człowieku ty szukałeś technika do metina więc o czym gadamy, idź rób visterie v30 >D

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Siema cycu ♥

Pafció które konto? :D

Podkręcanie licznika na serwerach jest teraz normą ;)

­

Opublikowano

Komenda /who nie działa poprawnie gdy kanały są źle skonfigurowane lub jeden podkanałów uległ crashu. 

Dodatkowo odkąd istnieje łatwa możliwość edycji kodu metin2 w/w komenda nie jest wiarygodnym źródłem.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Komenda /who nie działa poprawnie gdy kanały są źle skonfigurowane lub jeden podkanałów uległ crashu. 

Dodatkowo odkąd istnieje łatwa możliwość edycji kodu metin2 w/w komenda nie jest wiarygodnym źródłem.

wyobraź bambusek że było to testowane i działa sprawnie a co do silnika co edytowałem go ja nie ma zastrzeżeń dreikon stoi na nim już rok ok 800 graczy aktualnie i działa ;) w szczytowym momencie było ok 2800 graczy więc mi nie mów że jest źle 

dodatkowo licznik ten był testowany do licznika na systemie 0, $ch_id i sprawdził się w 100% na kilku serwerach 

więc pozdro. 

Opublikowano

wyobraź bambusek że było to testowane i działa sprawnie a co do silnika co edytowałem go ja nie ma zastrzeżeń dreikon stoi na nim już rok ok 800 graczy aktualnie i działa ;) w szczytowym momencie było ok 2800 graczy więc mi nie mów że jest źle 

dodatkowo licznik ten był testowany do licznika na systemie 0, $ch_id i sprawdził się w 100% na kilku serwerach 

więc pozdro. 

Nie wiem co ma dreikon do mojej wypowiedzi, lol..

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

­

oczywiście że nie ;) i do tego nie pracuje na plikach mortyriusza 

Chciałbym Ci przypomnieć, że ty nic na tych plikach nie zrobiłeś a wszystko kupiłeś, więc hamuj się z tym ''moim''

Opublikowano

Jeden normalny członek  MPC pomyslał ze ta komenda działa na osobnym core. 

u mnie kazdy np channel1 ma core 1 core2 core3 i core4 index mapy 41 w tym przypadku ssa krolestwa m1  jest na core 1 czyta wszystkich graczy  z core1 ktorzy sa na danych indexach map 

nie mam zamiaru wchodzić w dyskusje z tym  cpunem kótry mowi ze nie cpa.. Z jednej strony wporzadku az drugiej totalny gimb ...mialem nic nie odpisywac ale na twój postanowilem ;P 

A co do ciebie cycu  nwm co sie z toba dzieje raz jestes normalny mozna z toba pogadac a raz jestes przyjebany jak wstawiles te ssy do prezki  przymknolem oko bo nie chcialem sie kłucić jak gimb ale teraz to juz przesada..

A co do tej komendy

{ "who",  do_who,   0,   POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },

{ "online",  do_who,   0,   POS_DEAD, GM_IMPLEMENTOR },  i sprawa załatwiona 

więc pozdro. 

i TU SIE mylisz kochanie ;)

Osioł nawet nie wiedział jak usunąć exploita z mobami.

A co najlepsze nie potrafił nawet tego skompilować tylko do trojana z mordką :D

Gówno wiesz w gównie byłeś gówno widziałeś  nawet cie nie znam  wiec dla mnie jestes noname

@Edit czekaj czekaj chyba ze to ty spamiłeś dlaczxego jak bijesz moby ci w********a channel ? ;D

Zreszta wyjebane w was mam spamcie sobie pod tym gównem az wam piętami wyjdzie  leje na to co piszecie o mnie i co o  mnie sądzicie.

Bez odbioru

Opublikowano

człowieku ty szukałeś technika do metina więc o czym gadamy, idź rób visterie v30 >D

­

Coś ci się pomieszało, bo ja byłem tylko adminem forum u nich.

Opublikowano

gówno prawda ja jak zajmowałem się azurisem i innymi serwerami nie przekraczało to 1.5 zawsze 1.2/1.25

tak i handel na boku na każdym jednym serwerze poczynając od Almeri sprzedawanie ulepszaczy no wszystkiego co się da :) pazerny gimbusie 

Opublikowano

Myślałem, że znajdę tutaj Ripa solo licanem by fubu bez IS i baryłek, a tutaj jakiś tutorial jak usunąć bug z sygnaturą jarekb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...