Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon na abonament?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie na telefonach jak i specyfikacjach sprzętowych się nie znam ;x

Zależy mi na szybkim, wygodnym, pojemnym i I Robiący dobre zdjęcia Budżet mam wystarczający  :)

http://www.orange.pl/klienci_ind/smart_plan_halo_ii/telefony/nokia/nokia_lumia_735

JAKA OPINIA WEDŁUG WAS O LUMI 735 I CZY JEST tam FACEBOOK YOUTUBE I INNE A i nie obchodza mnie gry na telefonie bo nie gram w nie interesuje mnie FB , YOUTUBE ,I APARAT W DZIEŃ W POMIESZCZENIU I W NOCY JAKIE ROBI ZDJĘCIA A MOŻE posiada ktoś ten telefonik to niech opowie mi o tym telefoniku : ) bo możliwe że kupie go podoba mi sie :)  zamierzam przenieśc sie z plusa na orange i nie wiem czy tam jak przeniose numer telefonu z plusa do orange to telefonik na start będzie za 1 zł czy jak Pomożecie ?

I JAKI KOLOR LUMI WYBRAĆ ?

Opublikowano

Jeśli chcesz zdjęcia dobre za dnia i w nocy, to kup sobie HTC One M8, chociaż podejrzewam, że będzie to grubo ponad Twój budżet. Jeśli chodzi o 735 telefon spoko, ale nie spodziewaj się cudów.

Opublikowano

1.Jest fb i yt.

2.Zdjęcia robi ok, szału nie ma.

3.Żależy od wysokości abonamentu.

4.Jaki chcesz.

Opublikowano

Jeśli chcesz zdjęcia dobre za dnia i w nocy, to kup sobie HTC One M8, chociaż podejrzewam, że będzie to grubo ponad Twój budżet. Jeśli chodzi o 735 telefon spoko, ale nie spodziewaj się cudów.

1.Jest fb i yt.

2.Zdjęcia robi ok, szału nie ma.

3.Żależy od wysokości abonamentu.

4.Jaki chcesz.

A Co Powiecie o Huawei P8 Lite w saolnie orange kupuje i czy jak przeniose swój numer z Plusa  do orange to zniżka będzie na kupienie telefonu z abonamentem ? naprzykład wezme go za 1 zł i ale telefonik na abonament by był jak myślicie o tym?

Opublikowano

A Co Powiecie o Huawei P8 Lite w saolnie orange kupuje i czy jak przeniose swój numer z Plusa do orange to zniżka będzie na kupienie telefonu z abonamentem ? naprzykład wezme go za 1 zł i ale telefonik na abonament by był jak myślicie o tym?

Sprawdź na stronie Orange.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...