Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare konto z premium czy nowe z premium ?

King Spy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy doładować sobie nowe konto na steam za 30zł i kupić sb nowe konto premium do Team Fortress 2. Na starym mam pełno rzeczy ale jakoś nie mogę ich sprzedać pisze wymienialne nie zbywalne czy jakoś tak. Na nowym kupiłbym sobie premium i zostało by około 4.75 euro to kupiłbym sobie czarną skrzynkę strange i może jeszcze jakieś bronie lub ubranka. A i czy opłaca się grać jedną klasą którą się umie grać. Ja umiem bardzo dobrze grać żołnierzem ale umiem też dobrze szpiegiem i medykiem i nie wiem czy grać tylko żołnierzem czy ich zmieniać raz ten raz tamten. I w jakiej kolejności. Ale powróćmy do tego konta nowego z premium opłaca się kupować czy nie ?

Opublikowano

To już drugi temat na forum o tym, że ktoś nie może się wymieniać. Valve coś nakręciło..

Czemu sobie odpuściłeś tamto konto? Dostałeś bana na trade czy jak?

No i co rozumiesz poprzez opłacanie się? Dostajesz pieniądze za granie?

Opublikowano

To już drugi temat na forum o tym, że ktoś nie może się wymieniać. Valve coś nakręciło..

Czemu sobie odpuściłeś tamto konto? Dostałeś bana na trade czy jak?

No i co rozumiesz poprzez opłacanie się? Dostajesz pieniądze za granie?

Niestety nie ale może kiedyś :D Nie dostałem bana na tamtym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...