Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tatuaż] Rękaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chcę zacząć sobie odkładać pieniądze i za rok zrobić sobie jeden rękaw. Cały rękaw, w sensie np. coś takiego: 

0ad7068cbbd80393679c78536bdc365c.jpg

Ile mniej więcej muszę mieć? 2 tysiące? Czy więcej?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

10 tysięcy, zresztą to jest w c**j drogie i czy opłaca ci się robić denny obrazek? nie lepiej zrobić tatuaż z przekazem/przesłaniem? ja taki bede robić za 5-10 lat 

ilustracje szybko się nudzą .. lepszy przekaz na całe życie

@dexjuko down

przestan reklamować chujowate szerytatto..

Opublikowano

Podałem to jako przykład do tego, jak duża część ręki ma zostać pokryta. Oczywiście wzór sobie obmyślę, a nie zrobię byle czego

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Sam robię za miesiąc mniej więcej przedramię więc jestem w temacie, żeby mieć rękaw musisz przygotować 3 tysiące. Taki skomplikowany tatuażysta rozłoży na 5 sesji po 7-8 godzin, ale to zależy. Ja proponuje szerytattoo w warszawie.

@RacjonalnyCzłow ja taki bede robić za 5-10 lat  + przestań reklamować c*****e szerytatto

jesteś ogarniczony umysłowo, bo każdy robi co chce i gdzie chce. Pewnie masz 13 lat dlatego napisałeś, że za 5 lat zrobisz sobie na 18, ale nie wiem może już masz. 

I tak chętnie wysłucham opinii gdzie warto zrobić tatuaż.

A dobra już wiem wszystko jesteś w 3 technikum masz praktycznie rozmiar stopy 50 przy wzroście 1.86 m wydaje mi się, że jest coś nie tak, a na dodatek chodzisz do psychologa i masz alergie na kobiety. Tak to mi wystarczy więcej informacji na twój temat nie potrzebuję.

Opublikowano

zależy też czy w kolorach czy nie. Ale jak kolega wyżej, należy przygotować +/- 3000zł.

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

patrzcie jak go zdisowałem teraz nic mi nie powie, a co samego tematu wysłucham też propozycji gdzie taki tatuaż wykonać, bo przymierzam się do szerytattoo, bo mają naprawdę dobre prace i dużo zadowolonych klientów, a na samym fb mają 20 tyś. lajków.

Opublikowano

Takie coś się robi przez kilka miesięcy (nawet lat) i każdy drobny element rękawa to wydatek kilkuset złotych. Tak jak mówili poprzednicy, 3 tys jak nic. Za 2 to może ramię wytatuujesz  ;)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Sam robię za miesiąc mniej więcej przedramię więc jestem w temacie, żeby mieć rękaw musisz przygotować 3 tysiące. Taki skomplikowany tatuażysta rozłoży na 5 sesji po 7-8 godzin, ale to zależy. Ja proponuje szerytattoo w warszawie.

@RacjonalnyCzłow ja taki bede robić za 5-10 lat  + przestań reklamować c*****e szerytatto

jesteś ogarniczony umysłowo, bo każdy robi co chce i gdzie chce. Pewnie masz 13 lat dlatego napisałeś, że za 5 lat zrobisz sobie na 18, ale nie wiem może już masz. 

I tak chętnie wysłucham opinii gdzie warto zrobić tatuaż.

A dobra już wiem wszystko jesteś w 3 technikum masz praktycznie rozmiar stopy 50 przy wzroście 1.86 m wydaje mi się, że jest coś nie tak, a na dodatek chodzisz do psychologa i masz alergie na kobiety. Tak to mi wystarczy więcej informacji na twój temat nie potrzebuję.

opisałem swoje życie czułem potrzebę żeby inni specjaliści forum wiedzieli o mnie jak najwięcej i wiedzieli z kim mieli do czynienia, chciałem kolejne tematy napisać o mojej twarzy i czy pudrować twarz jak i również o tym czy kupić sobie tabletki na większego penisa do pchania facetów ale widzę że ciebie to nie obchodzi, byłem u psychologa ale jego też trzeba teraz leczyć więc nie dawno poszedłem do egzorcysty który sam potrzebuje psychologa ..

Nie spinaj się tak 17 latku bo ci żyłka w dupie pęknie,  

-----

te twoje tematy są śmieszne   :P

http://www.mpcforum.pl/topic/1386103-sunrise-festival-2015/#entry11767642

http://www.mpcforum.pl/topic/1331644-efekt-poszarpanych-wlosow/ 
http://www.mpcforum.pl/topic/1369545-czapka-fryzura/ 
http://www.mpcforum.pl/topic/1384936-fryzura-m%C4%99ska-boki-ty%C5%82-wygolone-na-bok/ 
http://www.mpcforum.pl/topic/1316685-lewe-zwolnienie-z-praktyk/ 

Wypierdalaj pedale na budowe 

---

@topic nie rób w tym gównianym sklepie bo tylko czas i pieniądze stracisz co widać że up się rozgniewał jak dowiedział się o prawdzie :P

patrzcie jak go zdisowałem teraz nic mi nie powie, a co samego tematu wysłucham też propozycji gdzie taki tatuaż wykonać, bo przymierzam się do szerytattoo, bo mają naprawdę dobre prace i dużo zadowolonych klientów, a na samym fb mają 20 tyś. lajków.

pocisnąłeś mnie jak ostatnią kurwę

@patrzyłeś w ten post tyle czasu i nic nie napiszesz? ale cie zgasiłem 
Opublikowano

Myślę, że cena to już zależy od konkretnego tatuatora, ale pewnie będzie się wahać koło 2-5k, w zależności od wzoru, czy ma być w kolorze, etc.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

byłem u psychologa ale jego też trzeba teraz leczyć więc nie dawno poszedłem do egzorcysty który sam potrzebuje psychologa ..

Nie chce z tobą rozmawiać masz zdanie o sobie jak o jakimś bogu, a jesteś po prostu strasznie płytki i głupi. Nie wchodzę na to forum, bo nie mam na to czasu, a na dodatek spotykam tutaj takich debili jak ty. 

Autor zrobi tam gdzie będzie chciał, a twoja opinia myślę, że go gówno obchodzi, bo napisałeś, że tatuaż się robi w sklepie więc na tym przestanę. Wydaje mi się, że tatuaż robi się w studiu, ale ty jedynie możesz sobie pozwolić na jakiś z henny więc nazywasz to sklepem. To był mój ostatni post żegnam chciałem po prostu uświadomość, że jesteś totalnym debilem. 

Opublikowano

byłem u psychologa ale jego też trzeba teraz leczyć więc nie dawno poszedłem do egzorcysty który sam potrzebuje psychologa ..

Nie chce z tobą rozmawiać masz zdanie o sobie jak o jakimś bogu, a jesteś po prostu strasznie płytki i głupi. Nie wchodzę na to forum, bo nie mam na to czasu, a na dodatek spotykam tutaj takich debili jak ty. 

Autor zrobi tam gdzie będzie chciał, a twoja opinia myślę, że go gówno obchodzi, bo napisałeś, że tatuaż się robi w sklepie więc na tym przestanę. Wydaje mi się, że tatuaż robi się w studiu, ale ty jedynie możesz sobie pozwolić na jakiś z henny więc nazywasz to sklepem. To był mój ostatni post żegnam chciałem po prostu uświadomość, że jesteś totalnym debilem. 

albo po prostu mam dystans budowlańcu piękny i nie oburzam się o byle gówno, patrzyłeś się na ten temat tyle czasu a potem wyszedłeś więc? Nie mam o sobie zdania jak o bogu bo jestem ponad ten byt, nie wchodzisz na to forum bo musisz pomagać bobowi budowniczemu kłaść cegły więc to rozumiem, ja spotykam takich debili wszędzie ale ty to już lekka przesada.

To po co ta spina że wyraziłem swoją opinie kretynie z ilorazem inteligencji 25? 

To był i mój ostatni post tutaj żegnam cie środkowym palcem i również chciałem cie uświadomić że jesteś jeszcze większym debilem niż ja .

PS załaduj pustaki pustaku bo kierownik dzwonił ,przynieś podaj pozamiataj

Opublikowano

Musiałem tu wejść jeszcze raz, bo wiedziałem, że coś głupiego napiszesz.

Jestem pewien, że trollujesz, albo nie jesteś w 100% sprawny psychicznie, ale na to wygląda, bo do psychologa chodzisz

Poza tym ubzdurałeś sobie, że pracuje na budowie nie wiem o co ci chodzi ty serio masz jakieś problemy natury psychologicznej.

Opublikowano

To był mój ostatni post 

lecz się na głowe póki nie jest za późno .. masz jakieś niedostatki witaminy albo ci coś zatyka odbiór danych w głowie

Do szkoły idź się uczyć a nie bzdury wypisujesz aby podnieść swoje ego.. takie sprawy na PW

Wybacz moderatorze że trochę offtopic niech będzie pouczenie

PS kierownik dzwonił z budowy mówił że jesteś za tępy na pustaki i będziesz je woził taczką, tylko zanim to zrobisz będziesz musiał przejść kurs prawa jazdy na taczkę .

Opublikowano

lecz się na głowe póki nie jest za późno .. masz jakieś niedostatki witaminy albo ci coś zatyka odbiór danych w głowie

Do szkoły idź się uczyć a nie bzdury wypisujesz aby podnieść swoje ego.. takie sprawy na PW

Wybacz moderatorze że trochę offtopic niech będzie pouczenie

PS kierownik dzwonił z budowy mówił że jesteś za tępy na pustaki i będziesz je woził taczką, tylko zanim to zrobisz będziesz musiał przejść kurs prawa jazdy na taczkę .

na 100% jesteś ze wsi, j****y wieśniak błagaj swojego kochanego moderatora bardziej, żeby nie dał warna. Przypominam, że twoje teksty są strasznie płytkie i TY SIĘ LECZYSZ JUŻ NA GŁOWĘ, A NIE JA ŻEGNAM

Opublikowano

na 100% jesteś ze wsi, j****y wieśniak błagaj swojego kochanego moderatora bardziej, żeby nie dał warna. Przypominam, że twoje teksty są strasznie płytkie i TY SIĘ LECZYSZ JUŻ NA GŁOWĘ, A NIE JA ŻEGNAM

żegnaj się po raz kolejny bezmózgi gównozjadzie, ja apeluje do ciebie o zdrowy rozsądek dużo zdrowia szczęścia i marzeń spełnienia 

Ja się nie muszę leczyć na głowę bo już za późno leki mi nie pomagają więc psycholog tym bardziej ale ty masz jeszcze czas (12 minut) po tym czasie twój mózg straci termin ważności

PS Kierownik dzwonił i mówił że jesteś za tępy nawet do wożenia pustaków na taczce więc cię zwalnia.

Opublikowano

żegnaj się po raz kolejny bezmózgi gównozjadzie, ja apeluje do ciebie o zdrowy rozsądek dużo zdrowia szczęścia i marzeń spełnienia 

Ja się nie muszę leczyć na głowę bo już za późno leki mi nie pomagają więc psycholog tym bardziej ale ty masz jeszcze czas (12 minut) po tym czasie twój mózg straci termin ważności

PS Kierownik dzwonił i mówił że jesteś za tępy nawet do wożenia pustaków na taczce więc cię zwalnia.

ty serio w c**j głupi jesteś współczuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

WAS CHYBA OSTRO POJEBAŁO ..

3.000 ZA REKAW KOLOROWY HAHAHAHAHAHAHAHAH CHYBA K***A ZROBIONY DŁUGOPISEM XDDDDDDD

REKAW TO JAKIES 7-12K ZALEZY JAKI WZOR , ETC ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...