Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW abonament?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

1. Czy da się kupić abonamęt do WoW-a na 30 dni na allegro i wszędzie są na 60dni.

2. Zakóp przez battle net za 13 euro ~55zł to abonamęt na 60 czy 30 dni? jak na 30 to nie opłacalny a na 60 to bardzo opłacalny...

Opublikowano

Witam,

1. Czy da się kupić abonamęt do WoW-a na 30 dni na allegro i wszędzie są na 60dni.

2. Zakóp przez battle net za 13 euro ~55zł to abonamęt na 60 czy 30 dni? jak na 30 to nie opłacalny a na 60 to bardzo opłacalny...

1) Sklepy sprzedają na 60 dni. Jest najbardziej opłacalny. Przykładowo na g2a na 30 dni masz w cenie tego na 60 dni. Różnić się będzie cena do 15 zł.

2) Na 30 dni.

Opublikowano

Najłatwiej chyba własnie pre-paida kupić na stronach typu keye.pl albo fabrykakluczy.pl

Cena jest w granicach 80zł i dostajesz 2 mc gry.

Jest jeszcze WoWToken, ktory na moim serwerze kosztuje 40k golda i dostajesz 1mc gry za niego.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

na moim kosztuje 50k golda mimo że to serwer "new player" pewnie trafiłem na stary serwer z którego ludzie po odchodzili...

Więc chyba najlepiej iść mi do saturna i kupować za 45zł wersje pudełkową... co jest idiotyzmem...

Opublikowano

Wersja pudelkowa z gra nie daje Ci abonamentu. Musisz miec prepaida :/

BC z Saturna daje 1 miesiąc gry przy rejestracji. Potem juz PP najlepiej.

2sbu2dv.png

Opublikowano

BC z Saturna daje 1 miesiąc gry przy rejestracji. Potem juz PP najlepiej.

BC zawsze daje 1 miesiąc za free i jest to promocja mająca zachęcić do dalszego grania. (nieważne czy z Saturna, cdp.pl itd.) W dodatku jeżeli jakiś sklep oferuje półroczny abonament, to kupowanie pp jest nieopłacalne. :P (2 miesiące gratis jeżeli patrzeć cenowo)

Opublikowano

BC z Saturna daje 1 miesiąc gry przy rejestracji. Potem juz PP najlepiej

WIem, ze daje bo kupowałam znajomem ostatnio. Chodziło mi o to ze nowa wersja pudełkową gry nie może dołożyc sobie abonamentu do istniejącego już konta. Mozliwe ze źle to ujełam wczesniej :>

//Ogolnie przez wszystkie dodatki jak kupowało sie pudełeczko/dodatek cyfrowy to dostawło sie +1mc gry, a od ostatniego dodatku [WoD] trzeba kupić dodatek i abonament osobno, bo dodatek nie zawiera dodatkowego miesiaca gry. Blizzurd pls.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

WIem, ze daje bo kupowałam znajomem ostatnio. Chodziło mi o to ze nowa wersja pudełkową gry nie może dołożyc sobie abonamentu do istniejącego już konta. Mozliwe ze źle to ujełam wczesniej :>

//Ogolnie przez wszystkie dodatki jak kupowało sie pudełeczko/dodatek cyfrowy to dostawło sie +1mc gry, a od ostatniego dodatku [WoD] trzeba kupić dodatek i abonament osobno, bo dodatek nie zawiera dodatkowego miesiaca gry. Blizzurd pls.

Wszytko przez ten bost postaci na 90lv :<. NIby fajna sprawa dla nowych jednak wolał bym chyba ten miesiąc gry.

2sbu2dv.png

Opublikowano

@offtop Moim zdaniem bost do 90 dla nowych jest slabym rozwiazaniem, bo taka osoba dostaje tego boosta ma ten 90 i nic nie wie o grze... Zostaje rzucona na głęboką wodę, gdzie od razu zostaje "pogrzebana" przez bardziej doswiadczonych graczy, ktorzy wymagaja od takiej osoby Bog wie czego. Gdyby dalej dawali +1mc gry taka osoba moglaby przynajmniej lepiej zapoznac sie grą. :>

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

W Saturnie są jeszcze wersje bez mop xD pełno tego tak samo w empiku więc pudełkowa wersja BC najbardziej się opłaca... 

I nawet na istniejące konto daje 1 miesiąc. Po prostu wybiera się po wpisaniu kodu czy zrobić nowe konto czy na istniejące dodać kod. 2x 45 zł=90 zł i mam 2 miesiące gry z allegro 2 miesiące to 81zł 9 zł drożej ale zgłuszmy że po 3-4 tygodniach chce sobie odpocząć od WoWa bo zaczął się nudzić mi to abonament nie leci. i drugi kod dodam kiedy chce. 

I to idiotyzm. Koszt książki + płyt + abonament dużo tańsze od keya na 30 dni.

Opublikowano

Jesli dodasz battlechesta do konta na którym jest aktywny battlechest stworzysz sobie "konto w koncie", a nie doda Ci czasu gry do obecnego. Zrobi Ci sie cos na zasadzie drugiego konta World Of Warcraft przypisanego do twojego maila, na który równiez musialbys placic abonament. Nie mozesz dołądowac sobie abonamentu battlechestem... 

Zrobi Ci sie coś takiego.

5svOrdU.png

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

@simoc007, przecież MOP jest automatycznie dodawany teraz. Nawet jak kupisz BC ze starszej edycji to i tak dostaniesz mopa. I to o czym mówisz, to przypisanie kolejnego konta WOWa do konta battle.net. Zdjęcie @Isuribi to najlepiej pokazuje. Sam posiadam 3 konta, z czego to 2 startery i mimo aktywacji BC na nich czas będzie liczony oddzielnie.