Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. bana za skrypty. Pomocy

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taki problem, gdzies na poczatku roku kupilem konto i przez jakis miesiac gralem na l#. Potem zrobili platne i przestalem uzywac skryptow badz jakichkolwiek wspomagaczy.
I tu pytanie czy skoro do tej pory nie dostalem bana ani nic to czy nadal jest szansa ze go dostane nawet jak nie bede juz uzywal programow trzecich?
Ktos sie spotkal z banem po dlugim okresie przerwy od skryptów?
Pytam bo chcialbym miec konto w ktore moge full zainwestować i wiem ze go nie strace, a z tym nie mam pewnosci wiec pytam moze ktos sie orientuje czy warto inwestowac w to konto czy lepiej wyexpic nowe.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Zapytaj Riotu xD

Najlepsze jest to że napisałem odpowiedź zgodną z tematem a dostałem upomnienie za spam.

Mam pytanie, kto robi za moderatorów, bezmózgi które nie rozumieją paradoksu i ironi tego postu

czy jeszcze w podstawówce tego nie uczyli?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Zależy gdzie kupiłeś konto. Bana nie dostaniesz, raczej.

Opublikowano

spytaj sie riotu czy jak uzywales na poczatku roku to teraz nie dostaniesz

Opublikowano

Ale ja serio napisałem, napisz do riotu powiedz że wymieniłeś się kontami, ale obawiasz się że mogły być używane na nim kiedyś programy trzecie.

Zapytaj czy jest możliwość wyłapania banana choć się teraz na nim nie uzywa innych programów.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Ale ja serio napisałem, napisz do riotu powiedz że wymieniłeś się kontami, ale obawiasz się że mogły być używane na nim kiedyś programy trzecie.

Zapytaj czy jest możliwość wyłapania banana choć się teraz na nim nie uzywa innych programów.

Kupowanie kont nie jest zgodne z regulaminem wiec wylapalbym bana z miejsca.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Kupowanie kont nie jest zgodne z regulaminem wiec wylapalbym bana z miejsca.

Czytanie ze zrozumieniem nie boli naprawdę...

Pokaż mi gdzie napisałem kupno? Napisałem zamiana.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Ogólnie podawanie danych dot. konta jest zabronione.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Kupno, zamiana, to nie ma znaczenia, zabroiony jest jakikolwiek handel kontami zeby zapobiec boostowaniu i graniu na nie swoim elo oraz zeby uniknac oszustw i kradziezy.

Nie ma znaczenia czy to kupno czy zamiana.

Ktos tu chcial zablysnac i nie wyszlo.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, jeśli nie mają dowodu, że czegoś używałeś. Nikt cię nie podkopie, albo sami nie mają haków na ciebie to nic nie zrobią. No chyba, że postąpisz tak "mądrze" jak wyżej proponują i zapytasz się RIOTu co dalej.

Opublikowano

Wy serio z tym zeby zapytal sie riotu?

Bana mozesz dostac nawet za rok, ale nie dostaniesz go na 99%. Ja jednak balbym sie na nim grac i zrobil nowe, tak dla pewnosci i swietego spokoju

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Raczej nie ma szansy na bana. Działa to na zasadzie: Oflagowanie -> Ban podczas banwave, a jeśli cheatowałeś na początku tego roku to dawno byś już miał bana.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...