Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Knockout Lee Sin

reefli12312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie ten skin jest przeciętny dużo lepszy dla mnie jest Pool Party lub Muay Thai. Aktualnie jest to najdroższy skin do tej postaci chociaż osobiście uważam, że również powinien kosztować 975 RP. Jedyna rzecz, która jest fajna w tym skine to fakt, że nie korzysta już z nóg tylko wszystkie ciosy lecą z rękawic.
Nie wiem czy oglądałeś spotlight tego skina, ale na wszelki wypadek wrzucam link.

­

Opublikowano

Osobiście posiadam Muay Thai. Widziałem Spotlight tego nowego ale jakoś mnie nie podnieca. Ja bym nie kupował. Skin według mnie jest za drogi, powinien kosztować 975. Polecam Muay Thai. 

Opublikowano

Według mnie jest ładny, ale jak zobaczyłem jego cenę to nie uwierzyłem. Totalnie nie warty swojej ceny, bo ten karate mistrz skin jest o wiele lepszy + tańszy

Opublikowano

Dla mnie najlepszy skin do Lee to Pool Party, zmieniona animacja, zbliżają się wakacje, więc świetnie pasuje. Jeżeli chodzi o ten najnowszy do niego, nic specjalnego. To już lepiej kupić Muay Thai.

Opublikowano

Skin nie jest warty swojej ceny, nie polecam. Zamiast tego kup Pool Party lub Dragon Fist, dwa skiny ze świetnymi modelami i tańsze + oba mają znakomite splash arty. Ja kiedyś kupiłem Muay Thai z przeceny, nie żałuję, ale bardziej podoba mi się powyższe :P­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...