Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na starcie chcę napisać, że nie znam się na telefonach dlatego właśnie proszę o pomoc na forum.
Mianowicie poszukuję dobrego telefonu do 700 zł który będzie wygodny i wytrzymały. Najbardziej podobają mi się Lumie Microsoft z systemem win phone 8.1 i raczej w tym bym tylko wybierał.
Telefon tylko nowy nie wchodzi w grę używka. chciałbym by był szybkim i wygodny. Najczęściej będę korzystał z Facebooka, YouTube czy Twitcha. Dobry aparat, oraz dobra jakość muzyki oraz różne bajery które będą przydatne.
Podam przykład telefonu który zaproponował mi znajomy na koniec tematu. Czy ten telefon jest najlepszy w tej cenie? Czy może znaleźć się coś lepszego? Mogę również poczekać miesiąc czy dwa na coś lepszego?
Podkreślam nie interesują mnie inne modele. Tylko Microsoft.

Jeśli napisałem coś źle proszę o poprawienie mnie. Proszę o pomoc i zapraszam do konwersacji.

http://www.morele.net/smartfon-microsoft-lumia-640-dualsim-niebieski-732116/

Procesor i7 4790k

Grafika MSI GTX 970

Płyta głowna MSI Z97 Gaming 5

Opublikowano

Jeśli lubisz telefony Nokia Lumia to dobrym i w tej cenie tenefonem jest Nokia Lumia 640.

Te telefony znajdziesz w przedziale cenowym między 550-700 zł.

Widziałem również ze w tej cenie można na Ceneo.pl znaleśc nawet Lumie 735 za cenę 680zł

Link do Lumia 735:

http://www.ceneo.pl/32814930#mh=g0f685Z466009microsoftLB56vDOI3EMMx2lNiwNm7iEkyhOQpTqy6cKjdNJmNrXs-AqwnFl9-zrvsxXOvI4-ycfPj8uolwe3spsSWsvSWPOIQ-xf5X0JylAYUiaUmezxYmoqhx4jVxO8mCq9GZWWh8CCsqCQu_-ES6RWDqNL9r7vJ8i4C_ekOtydhmEtw_LHaE62cg3klcGh9YB5aJQp0

Wybór telefonu najbardziej zależy od cb.

Polecałbym ci wejść w Ceneo.pl I tak wpisać swoje oczekiwania i powinieneś coś dla siebie znaleść. 

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

MIcrosoft to stary zespół Nokii, zostali po prostu wykupieni. Nie różnią się dużo, kwestia indywidualnych upodobań, aczkolwiek 1320 jest dużym telefonem.

Co do strony, którą podałeś - to nie jest oficjalny sklep, nie spodziewaj się więc gwarancji producenta, wszystko będzie robione u nich.

Opublikowano

Dobrze, a jeśli zależy mi na szybkim telefonie oraz dobrym aparacie o dużej pamięci to który z nich powinienem wybrać ?

Procesor i7 4790k

Grafika MSI GTX 970

Płyta głowna MSI Z97 Gaming 5

Opublikowano

735 ze względu na aparat  , nie ma aktualnie mniejszych niż 1 Gb RAM  telefonów Microsoftu , powoli w nowych modelach standardem będzie 2 i więcej Gb 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...