Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow of Death Ogłasza Rekrutacje

saiton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy Wszystkich

Jesteśmy aktywnym zgranym klanem istniejącym od kilku miesięcy, który może zaoferować dobrą zabawę oraz miłą atmosferę w Polskim gronie.  Zdjęcie Klanowe w naszym dojo.

dsdsdsdsdsd-900x506.jpg

Miedzy Eventami staramy się zaistnieć w rankingach  tygodniowych.

arrbga.jpg

mtmyaY.jpg

mutalolist-event-900x534.jpg  

W wolnych chwilach od Eventów oraz bicia rekordów tygodniowych

pomagamy nowym graczom, w zdobyciu wiedzy o grze i taktykach walki.

Posiadamy w pełni rozbudowane dojo i dostęp do wszystkich schematów w laboratoriach.

Shadow of Death otwiera rekrutacje, jeśli poszukujesz najlepszej ekipy do gry, wypraw na złote rdzenie oraz podbijanie komnat pustki to serdecznie zapraszamy! Więcej informacji o klanie oraz wymaganiach znajdziesz u mnie, na TS :  oraz na stronie klanowej : 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawdę polecam :)

Sam dołączyłem kilka dni temu, atmosfera naprawdę ciekawa, bardzo sympatyczni ludzie, zawsze pomogą młodszemu stażem i doświadczeniem ( wiem, bo sam jestem takim młodym graczem i naprawdę duzo pomocy otrzymałem), przywódca klanu naprawdę ogarnięty, zawsze pomocny, cały klan nastawiony na wspólną grę i rozwój wszystkich klanowiczów.

Nick w grze : NIEUCHWYTNY B)

Venienti ocurrite morbo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...