Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl Jaki serwer?

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na oficjalnym Metinie opłaca sie grać? Miałem ponad 6 letnią przerwę . Na jakim serwie  jest najwięcej ludzi no i  tanie itemki ?

Opublikowano

Polecam zacząć grę na tortudze, najnowszy serwer = najwięcej ludzi/najmniejsze ceny

Tortuga, jak @Argin™ napisał. Dużo osób, w sumie to najwięcej ze wszystkich serwerów. Niskie i w miare stałe ceny. 

Błagam was... Na tortudze mało ludzi gra. Dużo ludzi jest na samosie i diumarze. Polecam Ci te 2 serwery bo ceny są wysokie , ale co za tym idzie łatwiej zarobic na dropie. Na tortudze nie wydropisz kasy na potki :)

Opublikowano

@seI3a99 gram na samosie i myślisz się ogromnie. Żeby sprzedać głupie kawałki klejnotów, riby i fmsy nawet po zaniżonych cenach musiałem szukać kupców po kilka dni. 

A według Ciebie na tortudze jest lepiej ? Jest podobnie a może i gorzej bo ludzie nie mają kasy i dalej twierdze , że na początku nie będzie mieć kasy na potki bo tam mu nikt 500k nie da.

Opublikowano

Polecam Diumar praktycznie zawsze kiedy zaloguje się na kanał handlowy jest dużo osób. Ostatnio chodziłem tak dla sprawdzenia po v2/3 i jest nawet problem z znalezieniem wolnego spota.

Opublikowano

ja polecam tortuge ale ostatnio na samosie jest sporo osób wiec to już twój wybór

Opublikowano

Mimo ze stary serwer polecam Ci wetar w jinno na ch2 naprawdę jest duuuzo osób

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Na oficjalnym Metinie opłaca sie grać? Miałem ponad 6 letnią przerwę . Na jakim serwie  jest najwięcej ludzi no i  tanie itemki ?

Jeśli grasz całkowicie od zera bez pomocy innych to najlepiej Ci będzie zacząć na Metin2.PL Tortuga, serwer jest najnowszy, a i ceny są nie wielkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...