Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zachęciłoby was w reklamie do grania na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jak wyżej - jakie elementy w reklamie zachęcają was najbardziej do wejścia na serwer dotyczący reklamy. Zdjęcia, estetyka, wygląd ogólny, czy może raczej zawartość? Nie chodzi mi o zawartość serwera, a samej reklamy :)

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Zdjęcia, generalnie grafika łatwiej trafia do nas, jest bardziej zachęcająca, także zasugerowałabym się zamówieniem u kogoś jakiejś grafiki. Treść na niej też jest ważna, jakieś fajne screeny, ładny zachęcający opis, gdzie nie będzie typu "fajny serwer, wbijaj ziom", tylko niech będzie widać że ktoś ma większy zasób słów, że serwer jest robiony profesjonalnie i do reklamy też się w ten sposób podchodzi. No i logo też potrafi zachęcić. :)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Duża obszerna prezentacja, sporo grafik i tekstu.

Wszystko na temat a nie puste "Miał Administrcja"

Był tutaj taki temat, sporo grafik dużo tekstu i czytanie na 5minut poszukaj albo pisz na PW to podam Ci linka

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Duża obszerna prezentacja, sporo grafik i tekstu.

Wszystko na temat a nie puste "Miał Administrcja"

Był tutaj taki temat, sporo grafik dużo tekstu i czytanie na 5minut poszukaj albo pisz na PW to podam Ci linka

Nie, dzięki :) Chodzi mi ogólnie o rzecz która najbardziej Was przyciąga w prezentacji. Czy lubisz czytać 10 minut o serwerze, czy może jednak bardziej przepadasz za ładnymi ss'ami. To jest tylko przykład :)

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

Cały nasz internetowy świat pełny dzieci itd...

Wszystko zrozumie z obrazków jak w komiksach...

Np większości nie chciało by się czytać

tylko żeby wszystko to były obrazki...

Więc według mnie to ważna

Jest estetyka i obrazki :D

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

1 i 2.

Prezentacja musi ładnie przedstawić serwer a nie

Tutaj spawn tutaj jedzenie takie działki a to administracja

Musi być opis zdjęcia i coś co naprawdę ładnie wygląda

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Przede wszystkim nie lubię, gdy serwer ma "autorskie" pluginy okazujące się skryptami lub pluginami z internetu ze zmienioną nazwą. Prezentacja według mnie powinna być krótka jednak treściwa. Nie można również zapomnieć o screenach budowli znajdujących się na spawnie. Ostatnią sprawą jest cząstka craft w nazwie. Przeważnie nie wchodzę na serwery właśnie z tym w nazwie. 

Opublikowano

Zawartość -> estetyka [ włączając ortografię, interpunkcję, grafikę itd. ]

Opublikowano

Napis "Świetne autorskie pluginy!!!!!!!!!!!!!", albo "PIERWSZA OSOBA DOSTAJE GIFTCODA ZA FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" zawsze przekonuje.

*sarkazm*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...