Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam gry w której mógłbym torturować lub zarządzać jakimś brutalnym przedsięwzięciem

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio dotarło do mnie że najfajniejszą atrakcją w Twierdzy było dla mnie przyglądanie się czarownicom palonym na stosach, topionym w sadzawkach itd i chciałbym zagrać w grę ukierunkowaną na to

np zarządzanie obozem koncentracyjnym albo więzieniem w którym możemy robić co chcemy z więźniami, coś gdzie możemy grać brutalnym bogiem itd :)

Opublikowano

­Simsy! Zrób człowieka i go głódź, doprowadzaj do pożarów w domu a na koniec utop go w basenie!  A! I najważniejsze.... nie kupuj mu komputera...

Opublikowano

grałem ale chciałbym czuć większą dominację, coś żebym mógł kogoś podnieść niewidzialną ręką albo zrzucić na niego skałę :P

albo nakarmić nim psy czy coś

(np w minecrafcie lubiłem zamykać npc w klatkach i coś im robić, coś podobnego byłoby fajne)

zależy mi na tym żeby było dużo możliwości, wpuszczanie gazu, palenie, topienie, zagładzanie, męczenie itd

PS; tyle się słyszy o brutalnych grach a długo szukałem i raczej nic nie znalazłem xD

PS2; to może coś o zarządzaniu osadą ale z możliwością męczenia mieszkańców?

PS3: albo coś że jesteśmy bogiem czy czymś i mamy ślepych wyznawców

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...