Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! W te wakacje w końcu postanowiłem zmienić operatora. Zastanawiałem się nad PLAY, ale znajomy polecił mi Virgin Mobile. Mam kilka pytań odnośnie tej sieci.

1. Czy mają oferty tylko na kartę?

2. Jak wygląda sprawa z internetem? Bo jak widzę pakiet ze wszystkim za zero + 10GB za 49zł miesięcznie, to aż nie chce mi się wierzyć i widzę w tym pełno haczyków. Jak to wygląda?

3. Co z zasięgiem?

4. Rzeczywiście warto tam przejść czy lepiej wybrać PLAY?

Opublikowano

Ja w T-Mobile mam abonament za 39.99 i mam darmowe sms, połączenia do wszystkich sieci a do tego 2gb internetu także myślę, że to akurat jest prawda. A co do reszty to nie wiem, bo nie miałem nigdy styczności z tą siecią :)

9amUS1C.png
Opublikowano

Ja w T-Mobile mam abonament za 39.99 i mam darmowe sms, połączenia do wszystkich sieci a do tego 2gb internetu także myślę, że to akurat jest prawda. A co do reszty to nie wiem, bo nie miałem nigdy styczności z tą siecią :)

Moja mama ma cztery numery w T-Mobile na firmę. Jest okradana przez nich na każdym kroku. Do dzisiaj za każde dodatkowe 100MB internetu dla syna dopłaca 10zł. Nie odejdzie od nich, bo to jedyna sieć z najlepszym zasięgiem, a ona potrzebuje go zawsze i wszędzie. Zresztą 2GB to dla mnie kwestia 5/7 dni i ich nie ma. Potrzebuję internetu i reszty darmowej, a nie mam zamiaru płacić 100zł w T-Mobile, więc wolę przejść do czegoś pokroju PLAY albo tego cudu Virgin Mobile

Opublikowano

w pleju rodzinny pakiet jakis jest i masz 25 gb neta rozlozonego na wszystkie osoby + nielimitowane do wszystkich i free esemeski za 55 zł od telefonu :v

536061453511031953381.png

Opublikowano

w pleju rodzinny pakiet jakis jest i masz 25 gb neta rozlozonego na wszystkie osoby + nielimitowane do wszystkich i free esemeski za 55 zł od telefonu :v

@Koniuh'owo, ja nie chcę żadnych kombinacji. Nie interesują mnie rodzinne pakiety itp., chcę zwykłą, ciekawą ofertę dla jednej osoby. Nie znasz kogo kto ma umowę z VM?

Opublikowano

Jeśli chodzi o haczyki w virgin mobile, to takowych nie ma jeśli przeczytasz 3razy i przeanalizujesz ofertę.

Mój kolega dzisiaj doładowywał tam coś, i za 30zł ma nieograniczone rozmowy/smsy i chyba 1/2/4gb internetu.

Ogółem sieć na +, mają dużo dobrych opinii.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Cześć! W te wakacje w końcu postanowiłem zmienić operatora. Zastanawiałem się nad PLAY, ale znajomy polecił mi Virgin Mobile. Mam kilka pytań odnośnie tej sieci.

2. Jak wygląda sprawa z internetem? Bo jak widzę pakiet ze wszystkim za zero + 10GB za 49zł miesięcznie, to aż nie chce mi się wierzyć i widzę w tym pełno haczyków. Jak to wygląda?

3. Co z zasięgiem?

1. Nie wiem

2. Tak, internet masz za tą cenę ja nie narzekam. Najlepsza sieć w Polsce ;)

3. Zasięg masz wszędzie ;)

r9wfFzB.png

Opublikowano

3. Co z zasięgiem?

1. Tylko i wyłącznie.

2. Za 49zł jest wtedy, kiedy przenosisz numer od innego operatora. Jeśli zamawiasz u nich starter - 59zł.

3. Korzystają z nadajników play i t-mobile.

4. Virgin.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Virgin. Zasieg sieci jest oka, lte, rozmowy, smski i to w dobrych cenach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...