Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geforce 320m - Czy dam radę zagrać?

Gość Marceli99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Czy na macbooku pro z i7 i geforce 320m mam szansę na rozgrywkę w 60 klatkach? Czy może nie przepłacać i kupić i5? Poczuję dużą różnicę w wydajności gry pomiędzy tymi procesorami? Proszę o uzasadnienie każdej odpowiedzi. Inne będą zgłaszane.

Oczywiście niezwykle mądry moderator musiał przenieść temat bez zmiany postu. Kto będzie wiedział o jaką grę chodzi? No kurde myślcie trochę tam u "góry"...

@Edit

Mowa o grze Minecraft.

Opublikowano

Hmn... 

Karta graficzna jest dosyć słaba ale za to procesor mocny lepiej by było kupić komputer z lepszą kartą graficzna i np z I5.

Wtedy powinieneś zagrać w 60kl/s lecz wątpię że w rozdzielczości FULL HD bo ten komputer tego nie udźwiga.

Mam pytanie ile kosztuje ten MacBook Pro z I7 i Geforce 320M?

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Weź i5 i kartę za min. 500 zł chociaż kiedyś grałem na o wiele wiele gorszym sprzęcie który spokojnie miał 40kl/s ale minecraft dzisiaj się zmienił ;/ na (gorsze lub lepsze)

Opublikowano

Co ty mówisz lepiej kupić i przepłacić 2k potem żałować zakupu ;) za 4k na allegro jest mnóstwo znajdź i podaj tutaj linki wtedy pomożemy ci wybrać :)

Opublikowano

Skoro kosztuje 4K to nawet się go nie opłaca kupować.

Za tą kwotę kupisz pożądny laptop do gier np:

http://www.komputronik.pl/product/260487/Elektronika/Laptopy_Tablety/MSI_GE70_2PC_Apache_495XPL_240GB_SSD.html

Cena niecałe 4000 zł.

A o wiele wiele lepszy od tego MacBooka.

To nie jest pytanie z serii "jakiego laptopa kupić", tylko czy mam szansę na płynną rozgrywkę. Wolę przepłacić 2000 zł, ale mieć gwarantowaną jakość i niezawodność niż zwykłego laptopa i użerać się z Windowsem którego mam już po dziurki w nosie.

Opublikowano

[sory za brak PL znakow]

Ty wolisz wywalic 2k w bloto poprostu przeciez za 2k masz takiego jakiego nam pokazales a WINDOWSa mozna zawsze zamienic na MAC lub Linux(Ubuntu - polecam) i zainstalowac wine. W mediaexpert widzialem za 3,5k laptopa Acer na ktorym bys mogl sprawdzic czy dziala jezeli tak to spoko a jezeli nie to oddajesz im.

Opublikowano

[sory za brak PL znakow]

Ty wolisz wywalic 2k w bloto poprostu przeciez za 2k masz takiego jakiego nam pokazales a WINDOWSa mozna zawsze zamienic na MAC lub Linux(Ubuntu - polecam) i zainstalowac wine. W mediaexpert widzialem za 3,5k laptopa Acer na ktorym bys mogl sprawdzic czy dziala jezeli tak to spoko a jezeli nie to oddajesz im.

Tak wolę wywalić 2k w błoto i koniec z tymi durnymi postami. Zadałem pytanie i czekam na kulturalną odpowiedź. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...