Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozciąganie pasków 4:3

konrazo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;d mam problem ponieważ chciałbym grać na rozciągnietych paskach 4;3 lecz nie mam zadnego programu do karty graficznej czy cos w ten deseń ;d pobralem sobie program ATI tray tools i mógłby mi ktoś powiedzieć czy w tym programie moge rozciągnąć paski ? daje screena ;d

http://scr.hu/51yd/8bjv0

#edit  :D jeśli ktoś wie jakim programem moge rozciągnąć paski to walcie xD

Nick w grze : Konrazo
Level : 30
Rejon : EU
Kontakt : LOL ,

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Opublikowano

Siemanko ;d mam problem ponieważ chciałbym grać na rozciągnietych paskach 4;3 lecz nie mam zadnego programu do karty graficznej czy cos w ten deseń ;d pobralem sobie program ATI tray tools i mógłby mi ktoś powiedzieć czy w tym programie moge rozciągnąć paski ? daje screena ;d

http://scr.hu/51yd/8bjv0

#edit   :D jeśli ktoś wie jakim programem moge rozciągnąć paski to walcie xD

Nwm czy o to chodzi ? Nie mam ati 

­

Opublikowano

własnie problemem jest to że w moich sterownikach nie ma żadnej konfiguracji obrazu ani nic ;d a mam najnowsze xD

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.

Opublikowano

własnie problemem jest to że w moich sterownikach nie ma żadnej konfiguracji obrazu ani nic ;d a mam najnowsze xD

To taki dodatek do sterowników wpisz w google i pobierz 

­

Opublikowano

własnie nigdzie nie moge znaleźć tego xD

Opublikowano

już szukałem w ten sposób ;d gdy próbuje pobierać przekierowuje na strone amd a tam nic nie ma ;d

@Edit ;d pobrałem sterowniki i przy instalacji programu odpowiadającego za konfiguracje itp wyskakuje blad instalacji pakietu ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...