Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Poszukuje pluginów

BlackEskel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu poszukuje konkretnie dwóch pluginów... Zacznijmy od tego, że chciałbym stworzyć serwer o tematyce SeaBlocka na którego mam dość ciekawe pomysły, ale nie wiem czy są tak ciekawe żeby przyciągnąć na niego graczy. Przejdę więc to napisania w punktach jakich dwóch pluginów poszukuje.

1. Jak nazywa się plugin i gdzie go pobrać, żebym mógł zrobić serwer z wyspami otoczonymi wodą.

2. Widziałem na pewnym serwerze, że gracze nie mający konta premium w Minecraf`cie mogą sobie wybierać skiny. Konkretnie chodzi o to, że gracz nie mający konta premium jak wcześniej mówiłem, wpisuje sobie komendę /skin zmień "nick osoby mająca konto premium" i wystarczy, że wyjdzie z serwera i wejdzie na niego i się zaloguje ma właśnie skina osoby posiadającego konto premium. (Właśnie nie wiem czy to jest plugin dostępny masowy, czy też plugin robiony na zamówienie)

Opublikowano

Dziękuje wam za tak szybko odpowiedź w sprawie mojego temat, bo nie sądziłem, że ktoś odpowie w ciągu paru sekund ; ) A czy wiecie coś na temat tego drugiego pluginu? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...