Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obudowa do Samsung Galaxy S3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Szukam jakiejś ciekawej obudowy czy czegoś... wszędzie są jakieś albo gumowe, które mi się nie podobają, albo jakieś inne copy. Znacie coś ciekawego? Może jakiś R2D2 z Gwiezdnych Wojen, albo coś z żółwiami? Albo coś w stylu Iphone? Za pomoc like

1780114744926761191981.png

Opublikowano

A gdzie szukałeś do tej pory? Allegro? Bo na allegro właśnie głównie są gumowe, czasem można spotkać ze wzorami fajnymi (są przeważnie na różne modele, do wyboru, do koloru, czasem nawet po 300 wzorów). Ewentualnie poszukaj w sklepach typu saturn, ale tam raczej super odjechanych bym się nie spodziewała.­ Może w sieciówkach prędzej, chociaż wiem ze tam są z pewnością na iphony, ale czy na Twojego samsunga? Wydaje mi się to tak popularny telefon że może być na to obudowa np. w H&M, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

E jak już, to nie w odzieżówkach, a w franczyzach specjalizujących się w telefonach - teletorium, jakieś inne gsmy, tudzież media. Jeśli nie mają na stanie, zawsze możesz zapytać o magazyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...