Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić oddzielny ekwipunek dla różnych światów?

lordgumisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co tutaj chodzi bo dla mnie  tu nic nie ma sensu co napisałeś.Proszę napisz to jeszcze raz poprawnie o co ci chodzi to na pewno ci pomożemy.

junior.jpg

Opublikowano

Czy było by można zrobić tak że na 1 świecie masz np. itemy do PVP ,a na wbijam na 2 świat i dostaje jakieś inne itemy do pvp. Serwer Poty czyli 2 świat dostajesz poty itd. Tepam sie na /spawn czyli na 1 świat. Potem wchodzę do portalu hard. Tpa mnie na 3 świat i dostaje itemy inne niż na 2 świecie.

Inaczej nie wyjasnie.

Opublikowano

Czy było by można zrobić tak że na 1 świecie masz np. itemy do PVP ,a na wbijam na 2 świat i dostaje jakieś inne itemy do pvp. Serwer Poty czyli 2 świat dostajesz poty itd. Tepam sie na /spawn czyli na 1 świat. Potem wchodzę do portalu hard. Tpa mnie na 3 świat i dostaje itemy inne niż na 2 świecie.

Inaczej nie wyjasnie.

Zobacz czy działa ten plugin bo on właśnie odpowiada za takie coś.Tylko nie jestem pewien czy działa jeszcze.

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-inventories/

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...