Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam RTS'a z różnymi epokami

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby był etap gry plemieniem, potem coś w stylu średniowiecznym, coś w klimatach I i II wojny światowej, teraźniejszość i niedaleka przyszłość (jeśli byłoby nawet podbijanie planet to byłby rts idealny :D ale aż takich wodotrysków nie wymagam)

nigdy nie grałem w strategię turową i chyba wolałbym utrzymać ten stan rzeczy ale jeśli jest coś naprawdę genialnego to może spróbuję się przemóc xD

realia historyczne nie są wymaganie i lepiej żeby był to sandbox a nie złożona kampania z misjami (coś jak europa universalis)

Opublikowano

znam i grałem ale nie to mnie interesuje... :(

poza tym ten mod jest słaby.. kiedy kończy się główna oś gry i zaczyna mod wychodzą takie kwiatki jak muszkieterzy podpisani "żołnierz z AK-47"

Opublikowano

znam i grałem ale nie to mnie interesuje... :(

poza tym ten mod jest słaby.. kiedy kończy się główna oś gry i zaczyna mod wychodzą takie kwiatki jak muszkieterzy podpisani "żołnierz z AK-47"

Empire Earth 1 - no po prostu lepszej gry dla mnie nie ma, zaczyna się od epoki prehistorii kończy na epoce nano, zawiera 1 oraz 2 wojne swiatową jak i równiez wspolczesna.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Civilization - wszystkie te części są super! Mimo iż jest to strategia turowa, to jest tam też jako tako era podboju kosmosu. Możesz zacząć od prehistorii aż do przyszłości. Osobiście polecam część IV.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Civilization - Zaczynasz od ery kamienia łupanego, a kończysz na kosmosie :P

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam Para World. Fajna gierka. Twoimi jednostkami sa dinozaury łucznicy wlocznicy mozdzieze i mozesz budowac ruzne budowle swiatynie gospody koszary centra epok domki ktore zwiekszaja liczbe jednostek zagrody dinozaurow wieże obronne zacieki pulapki itp. Sa rożne plemiona polecam obejrzec filmiki na yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...