Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Sponsora] piretek

piretek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie - poszukuję sponsora serwera VPS/Dedyka na potrzeby postawienia TeamSpeak 3.

Serwer ma być celem zabawy (eventy), rozmów, ale także zarobku zarówno dla nas, jak i dla sponsora.

Co mogę zaoferować?

- Utworzenie serwera, zarządzanie nim.

- Dostęp Sponsora do najwyższych rang (CEO).

- Szybkie otwarcie serwera.

- To, co sponsor od nas oczekuje.

- Licencję na 512 slotów.

- Codzienna opieka i monitorowanie serwera.

Niestety, jak każdy serwer zaczynał i szedł w górę, tak i my - Będziemy się powoli rozwijać. Mam dużo osób, które używają TS, i które chciałyby na nim przebywać, dlatego powstał pomysł otwarcia takiego publicznego serwera. Serwer będę prowadzić ja z moim kolegą.

Współpracę planuję rozpocząć od dnia zawarcia umowy przez czas 1 roku. (Jeżeli sponsorowi będzie się podobać współpraca po tym czasie, oraz chciałby ją kontynuować, to możemy ją wydłużyć)

Przygodę z serwerem planujemy zacząć od zera. :D

Kontakt do mnie:

- e-mail: [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

- Curse Voice: piretek

- Steam: piretek

- PW

- TS3 (umówione wcześniej IP serwera)

* Nie używam Skypa, ani GG.

Pozdrawiam! piretek

2hprvp5.png

Opublikowano

Mogę zostać sponsorem zakupie vps tylko zgłoś się do mnie na pw dam ci więcej informacji

Witaj!

Mam już sponsora (temat do zamknięcia) ale widzę, że potrafisz postawić Boty na serwer :) Chciałbym, abyś mi na tym serwerze postawił PokeBOT'a. Odezwę się do cb kiedyś, to pogadamy o tym, ale najpierw muszę mieć serwer. :P Pozdrawiam

2hprvp5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...