Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Prywatny server sfgame

DoDomeno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, ponieważ po całym skonfigurowaniu plików by norberts wyskakuje mi czarny ekran.Przedstawiłem to w krótkim filmiku. Proszę was o pomoc ;)

https://www.youtube.com/watch?v=kNAyXrhwql8&feature=youtu.be

Pozdrawiam DoDomeno !

Wstawiłem w odtwarzacz//Arles

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

­Prawdopodobnie masz złą  ścieżkę do pliku swf w index.php:

var movie ="link"

Jeśli to nie pomoże, to sprawdź dokładne połączenie bazy mysql. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jest taki problem bo ja jestem początkujący i jak by mi ktoś mógł wytłumaczyć co to jest swf i do czego służy i gdzie go wlepic byłbym bardzo wdzięczny.Będzie to wina na pewno tego bo nie zmienialem w tym nic

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

@DoDomeno

W tym przypadku SWF to częśc silnika gry. Flash. Bez tego nie odpalisz gry. Musisz mieć swfa i ustalić połączenie do niego.

Polecam zmienić też index, by serwer działał na Mozill.

#Lubię to.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...