Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet z plusa LTE - jak się sprawuje?

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ma ktos internet z plusa LTE dobrze sie sprawuje bez żadnych problemow odnosnie lacza ?

Ps. Jak cos mieszkam na wiosce 

Opublikowano

ja dopóki nie przekraczam limitu to mam 3 czy 4x mniej internetu niż w umowie.

powinienem mieć 150mb/s, a mam 30-40 mb/s.

dodatkowo, jak przekroczysz limit to nie masz internetu, bo nie nazwałbym to internetem.

ogółem nie polecam plusa.

Opublikowano

Nie polecam. Mam smartdom, najdroższą umowę i internet chodzi jak chce. Pani w salonie obiecywała że będę miał stałe 20mb/s a po przekroczeniu limitu 10mb/s, a tymczasem mam 5mb/s (coraz częściej zwalani do 0.1kb/s na ok 30-40 minut, nie wiem czemu) a po przekroczeniu limitu 0.5 mb/s. Co ciekawe na radiówce miałem STAŁE 10mb/s (nawet podczas burz, wiatrów czy innych deszczów) i wszystko chodziło cycuś malina. Szczerze polecam radiówkę. 

I tak, jestem w zasięgu lte.

linki w górę

Opublikowano

Nie polecam - miałem i byłem nim rozczarowany do tego stopnia, że ponad pól roku przed końcem umowy podpisałem inną, a lte zadomowiło się w szafce. 50mb widziałem może raz, prędkość zazwyczaj się utrzymywała przy 30-40 - z anteną na dachu w centrum miasta...

52287137559562145640.png

Gość Dawid545
Opublikowano

On działa, nawet bardzo dobrze. Ale najlepiej uzyczyc od kogos kto ma i sprawdzic czy u nas zadziala, bo z lte jest roznie. Raz zadziała a raz wolniejszy od aero2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...