Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zakupem NXCash

gawlik9944

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey panowie mam problem z doładowaniem NX przy pomocy esemesu, wyskakuję o to taki komunikat czy ktoś wie jak go rozwiązać ? 

Przepraszamy! Płatność nie mogła zostać pomyślnie ukończona. Twój następny rachunek telefoniczny NIE zostanie obciążony kwotą 23,37 brutto/SMS.

Twoje zlecenie zostało tymczasowo zablokowane. Spróbuj później lub skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta. 
Opublikowano

Hey panowie mam problem z doładowaniem NX przy pomocy esemesu, wyskakuję o to taki komunikat czy ktoś wie jak go rozwiązać ? 

Przepraszamy! Płatność nie mogła zostać pomyślnie ukończona. Twój następny rachunek telefoniczny NIE zostanie obciążony kwotą 23,37 brutto/SMS.

Twoje zlecenie zostało tymczasowo zablokowane. Spróbuj później lub skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta. się z Działem Obsługi Klienta.  \

Może w tej chwili ta usługa jest niedostępna, od kiedy próbujesz doładować/ile razy i w jakiej sieci jesteś?

Opublikowano

próbowałem wielokrotnie  niestety od nie dawno wyskakuję mi ten komunikat,  sieć plus doładowania po 40 zł, zawszę nie było problemu niestety ostatnio byłem w plusie wyłączyć opcje internetu przed  wyłączeniem tych opcji  nie było problemu :<miał ktoś taki problem jak temu zaradzić ?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...